Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi în fața publicului. Motivul care l-a emoționat: „Dacă aș putea să mai am o șansă”

Vlad Gherman i-a impresionat pe fani cântându-le cu lacrimi în ochi o piesă care l-a emoționat profund.

Vlad Gherman s-a filmat cântând o piesă care l-a amoționat profund

Instagram

Actorul din „Adela” este activ pe rețelele sociale și își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile din viața lui. De asemenea, Vlas Gherman vorbește și despre sentimentele care îl încearcă iar recent artistul a apărut în lacrimi în fața fanilor. Vlad Gherman s-a filmat în timp ce cânta o piesă, despre care a spus că-l emoționează: „Mereu mă emoționez când cânt melodia asta”, a scris artistul pe Instagram.

Câteva dintre versurile care l-au emoționat până la lacrimi pe Vlad Gherman sunt:

„Dacă aș putea să mai am o șansă / O altă plimbare, un alt dans cu el / Aș cânta o melodie care nu se va termina niciodată / Ce mi-ar plăcea să dansez cu tatăl meu din nou”.

Vlad Gherman a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, întrucât a avut parte de o despărțire.

Artistul a povestit atunci că părinții lui au fost foarte uimiți de eveniment.

„Părinții, vai Doamne. Săracii, eu îi înțeleg. Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer să nu le mai răspund. Deci, mama, tata, vă iubesc, știți asta. E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sormea, ba la vărmiu, mă duc la psiholog.”, le-a spus actorul fanilor, în vlogul de pe canalul de YouTube.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație

“Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

Citește și: Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea CulTour

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni,” a completat și Cristina despre despărțirea de Vlad Gherman.

Care este motivul pentru care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să continue colaborarea

Cei doi au declarat că vor continua să lucreze împreună, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu și au explicat și de ce: „Am ales să facem în continuare emisiunea CulTour, împreună, pentru că asta a fost o experiență profesională care ne-a legat, pentru că noi a trebuit să controlăm tot, să gândim tot de la bun început și, na, la serial, vine regizorul, îți spune ce ai de făcut, îți înveți textul acasă și îți faci treaba singur, cum ar veni, în relație cu ceilalți actori. La emisiune am lucrat foarte mult împreună, am depus efort și a fost o evoluție profesională foarte importantă pentru noi și am ales să o facem în continuare cu mare drag", spune Cristina Ciobănașu la Observator.

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Artistul a dezvăluit totul fanilor

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au vorbit deschis despre relația lor.

„În relația noastră respectul a fost foarte important. Noi am vrut să fim cât mai sinceri și transparenți pentru că atâta timp cât noi suntem bine în momentul ăsta și vrem să fim prieteni și vrem să ne avem spatele unul celuilalt ni se pare normal să și promovăm asta, pentru că până la urmă oamenii ne-au urmărit pentru povestea noastră de dragoste și pentru respectul pe care ni l-am purtat. Dacă ne poartă cineva pică, să știe că nu a fost intenționat!", a spus Cristina Ciobănașu, la Antena Stars.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri