Căutare Live

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună. Care a fost primul cadou pe care i l-a dăruit Vlad Oanei

Vlad Gherman, celebrul actor din serialul Adela, a postat în urmă cu puțin timp un nou vlog în care le-a arătat fanilor cum arată acum apartamentul său după ce Oana Moșneagu s-a mutat cu el.

Vlad Gherman, celebrul actor din serialul Adela, a postat în urmă cu puțin timp un nou vlog în care le-a arătat fanilor cum arată acum apartamentul său după ce Oana Moșneagu s-a mutat cu el.

Antena 1/Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz, iar cei doi actori din serialul Adela s-au mutat de curând împreună. Chiar dacă se bucură enorm că au reușit să facă acest pas important, Oana și Vlad au povestit în noul vlog că nu le-a fost ușor.

Întreg procesul de mutare, achiziționarea de mobilier nou și schimbările pe care au trebuit să le facă în apartamentul închiriat al lui Vlad Gherman au necesitat mult timp.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, turul casei după ce s-au mutat împreună

Cei doi îndrăgostiți au avut multă răbdare și s-au străduit foarte mult să pună toate lucrurile la punct, exact așa cum își doreau. După ce Oana și-a aranjat toate lucrurile ei în casă la Vlad, Vlad a decis să facă împreună un vlog în care să le arate fanilor ce schimbări au intervenit.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, anunț important pentru fani. Ce decizie au luat: „Primul pas important din relația noastră”

Vlad și Oana au fost nevoiți să mai cumpere 2 dulapuri și niște rafturi pentru a face loc tuturor hainelor și lucrurilor aduse de Oana. Actrița din serialul Adela a reușit să pună la punct locuința lui Vlad, decorând-o și după bunul ei plac.

Cei doi actori au arătat în noul video postat pe canalul de YouTube al lui Vlad fiecare cameră a casei, cu schimbările care au survenit de când s-a mutat Oana. Când au ajuns în bucătărie, Vlad a scos în evidență magneții pe care i-au pus împreună pe frigider pentru că fiecare are o semnificație aparte.

Dacă mulți dintre acei magneți au fost colecționați din vacanțe, în Grecia, Zanzibar, Sibiu, Sighișoara și alte orașe din țară, unul dintre ei era foarte special. Vlad a arătat un magnet micuț pe care scris “You make me smile” pe care I l-a dăruti Oanei în clipa în care a știut că vrea să fie mai mult decât prieteni.

Vlad a fost sigur că relația lor de prietenie s-ar putea transforma într-o frumoasă relație de iubire și au decis să riște totul pentru că aveau sentimente puternice unul pentru celălalt.

De ce Vlad și Oana și-au ascuns inițial relația

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, formează un cuplu de ceva timp și le-au promis fanilor lor că vor povesti totul despre relația lor într-un vlog pe canalul de YouTube al lui Vlad.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au lăsat filmați în ipostaze intime. Cum au fost surprinși cei doi după ce s-au mutat împreună

Ei au spus că relația de prietenie pe care o construiseră era foarte importantă și se gândeau că dacă ar încerca ceva și nu le-ar ieși, nu ar fi vrut să se piardă ca prieteni. De asemenea, amândoi veneau după despărțiri dureroase și relații lungi și nu se gândeau că ar fi momentul potrivit pentru o altă relație.

Ei nu au vrut să spună de mai mult timp că sunt împreună pentru că nu erau siguri că o să meargă.

“Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman.

Un alt motiv pentru care au decis să mai ascundă relația era din cauza faptului că Vlad nu știa cum să îi spună lui Criss, deși Criss era de mai mult timp cu noul ei iubit, Alex.

Iluzia optică a ținutei lui Bella Thorne a pus pe jar imaginația fanilor. Cum a apărut pe covorul roșu... Adevăratul motiv pentru care Sore refuză să se căsătorească, deși are o fetiță cu iubitul ei. Ce a declarat artista...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x