Vlăduța Lupău a trecut pragul medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut artista

Vlăduța Lupau și-a surprins prietenii din mediul online cu o nouă decizie. Artista s-a decis să treacă pragul medicului estetician și să apeleze la o intervenție estetică.

Vlăduța Lupau și-a surprins prietenii din mediul online cu o nouă decizie

Antena 1/ Instagram

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei. Recent, artista și-a surprins urmăritorii cu câteva InsaStory-uri din cabinetul medicului estetician, acolo unde s-a dus pentru o nouă intervenție estetică.

La ce intervenție estetică a apelat Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău și-a dorit o schimbare, fiind nemulțumită de modul în care arată ridurile sale de pe brunte, motiv pentru care a decis să pășească în cabinetul medicului estetician pentru un tratament cu botox, care o va ajuta să scape de ridurile nedorite.

Citește și: Cum s-a fotografiat Vlăduța Lupău, la scurt timp după intervenția chirurgicală. Vedeta și-a petrecut sărbătorile în familie

”Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani”, a spus Vlăduța Lupău prin intermediul unor InsaStory-uri.

Intervenția estetică a durat doar câteva minute, iar artista s-a lăsat mulțumită de rezultatul final. Aceasta a dezvăluit că și-a dorit de foarte mult timp să rezolve această problemă a ridurilor făcute în urma oboselei, dar și a nopților nedormite.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Vlăduța Lupău ține foarte mult la aspectul său fizic și nu se ferește să recunoască că apelează la intervenții estetice, atunci când este cazul.

Mai mult decât atât, vedeta se mândrește și cu tenul său impecabil, lipsit de semne sau coșuri, lucru evident din videoclipurile realizate din clinica medicului estetician.

Ce profesie are, de fapt, Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este unul din cele mai cunoscute nume din industria muzicii populare, însă puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, artista la bază. Superba șatenă a dezvăluit recent că a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară și că nu s-a gândit niciodată că o să devină o cântăreață celebră.

De asemenea, artista a fost nevoită să renunțe la studiile de Doctorat, după ce a devenit din ce în ce mai cunoscută de public.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Citește și: Eveniment important în viața Vlăduței Lupău: „Împărtășesc cu voi o bucurie”. Ce veste a dat cântăreața

„Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă... am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc...” Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea... deși cred că nu-i vine. Lasă, că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a declarat Vlăduța Lupău la o emisiune TV, conform Spynews.

„Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa... pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a mai spus Vlăduța Lupău despre motivul pentru care a renunțat la Doctorat .

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri