Antena Căutare

Vlăduța Lupău, revoltată pe Internet de o postare macabră. Vedeta a văzut mesaje de condoleanțe în dreptul unei fotografii cu ea

Vlăduța Lupău a răbufnit, după ce o persoană a publicat pe Internet mesaje de condoleanțe în dreptul unei fotografii cu ea.

Colaj cu Vlăduța Lupău Galerie
Vlăduța Lupău a reacționat în urma unei postări macabre pe care a văzut-o pe Internet | Instagram

Vlăduța Lupău a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care un utilizator TikTok a scris în dreptul unei fotografii cu artista mesajul de condoleanțe: „Odihnește-te în pace”.

Vedeta a fost intrigrată de postarea macaabră și a reacționat imediat.

Vlăduța Lupău a transmis un mesaj prin care și-a exprimat indignearea față de dorința oamenilor de a primi aprecieri pe rețelele sociale, cu orice preț.

Cum a reacționat Vlăduța Lupău când a văzut mesaje de condoleanțe în dreptul unei fotografii cu ea: „Îmi e scârbă”

Articolul continuă după reclamă

„Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că vineva a murit. Îmi e scârbă”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citește și: Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris

Vlăduța Lupău este căsătorită fotbalistul Adi Rus

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus, fotbalist și fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca. Soțul artistei este cu 3 ani mai tânăr decât ea și au o relație de câțiva ani.

Cântăreața a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, despre modul în care și-a cunoscut partenerul.

”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut.”, a povestit artista.

Citește și: Vlăduța Lupău, rochia care i-a scos în evidență decolteul amplu. Cum au reacționat fanii

Și cererea în căsătorie a fost la fel de neașteptată. S-a întâmplat în timpul unui control de rutină al Poliției Rutiere, pus la cale chiar de el cu complicitatea oamenilor legii.

”M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul.”, a povestit ea.

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut pe 8 martie 1991 în Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj. Bruneta a avut o mare pasiune pentru muzica populară încă din copilărie, iar la vârsta de 4 ani a interpretat primul său cântec în cadrul unei emisiuni televizate de muzică populară.

Artista a urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”. Aceasta a câștigat și o mulțime de premii, printre care Marele Premiu „Maria Tănase”, Premiul III – „Strugurele de Aur”, Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”, Silver Creator Award - YouTube, primul artist de muzică populară din România care atinge cifra de 100.000 de abonați pe platforma YouTube, Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu” și Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”.

Ana Maria Mocanu a fost cerută în căsătorie de un fan. Cum a reacționat fosta asistentă TV: „Îmi doresc să fiu mireasă!”... Când va reveni Andreea Ibacka pe micile ecrane ale telespectatorilor. Ce spune despre viața cu doi copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x