Antena Căutare

Vreme caldă și ploi puține prognozate în următoarea perioadă. Cum arată estimarea meteo pe următoarele 4 săptămâni

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. ANM anunță temperaturi mai calde față de normalul perioadei.

Tânără în frunze
Meteorologii au emis prognoza pentru prima jumătate a lunii noiembrie | Shutterstock

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 17 octombrie 2022- 14 noiembrie 2022. „Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 2002-2021”, au precizat meteorologii, potrivit meteoromania.ro.

La începutul lunii noiembrie meteorologii anunță temperaturi mai mari decât specificul perioadei. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, însă fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu mult timp înainte.

Prognoza meteo în săptămâna 17.10.2022 – 24.10.2022

Pentru săptămâna 17 octombrie- 24 octombrie, meteorologii anunță o vreme mai călduroasă decât specificul periodă în vestul, nordul, centrul țării și la munte. În rest, temperaturile se vor apropia de normalul perioadei.

„Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile vestice, nordice și centrale, dar mai ales la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale”, au spus meteorologii.

Ploile vor fi puține în special în sudul țării, în săptămâna 17-24 octombrie 2022.

„Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice”, au mai precizat meteorologii.

Prognoza meteo în săptămâna 24.10.2022 – 31.10.2022

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal la finalul lunii octombrie.

„Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice”, au spus meteorologii.

„Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice”, se arată în anunțul meteorologilor.

Citește și: Cod galben de ceaţă și vreme capricioasă, miercuri dimineaţă, în nouă judeţe. Traficul este îngreunat în București

Prognoza meteo în săptămâna 31.10.2022 – 07.11.2022

Meteorologii au anunțat vreme caldă și pentur începutul lui noiembrie.

„Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări”, se arată în estimarea ANM.

„Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă”, au anunțat meteorologii.

Citește și: Cum va fi vremea la începutul lunii noiembrie

Prognoza meteo în săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022

Până la jumătatea lunii noiembrie sunt prognozate temperaturi mai ridicate față de normalul perioadei.

„Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile”, au estimat meteorologii.

„Kate Middleton era diferită!” Ce spune un fost majordom al familiei regale despre Prințesa de Wales... Irina Columbeanu, apariție spectaculoasă într-o rochie cu spatele gol. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 15 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x