Căutare Live

Vulpița Veronica, amenințată cu moartea! Cine vrea să-i ia copilul, după ce va naște tânăra din Blăgești

Vulpița Veronica se confruntă cu o situație fără precedent, la scurt timp după ce a apărut în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1! Tânăra din Blăgești a primit inclusiv amenințări cu moartea.

Vulpița Veronica, la emisiunea „Acces Direct”

De curând, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a dezvăluit faptul că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

Veste a venit la scurt timp după ce ea și soțul său, Viorel Stegaru, au decis să renunțe la aparițiile zilnice din show pentru a se întoarce la Blăgești, ca să poată avea grijă de fetița lor, în vârstă de doar trei ani.

Vulpița Veronica de la Blăgești, amenințată cu moartea

Liniștea nu a durat mult, căci Vulpița Veronica a devenit din nou protagonista unui scandal complet neașteptat. De data aceasta, tânăra este acuzată de infidelitate și i se reproșează faptul că bebelușul nu ar aparține lui Viorel, partenerul său de viață.

citește și: Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, revenire la „Acces Direct”? Ce decizie au luat soții Stegaru: „Ne mutăm”

Mai mult decât atât, într-o apariție recent în emisiunea „Acces Direct”, a ieșit la iveală faptul că Vulpița Veronica a primit nu doar jigniri și tot felul de acuzații, ci inclusiv amenințări cu moartea. Cei mai porniți pe ea par să fie Costel și Cătălina, doi dintre vecinii săi din Blăgești.

Aceasta susține că Vulpița Veronica i-ar fi sedus bărbatul și că sarcina a apărut ca urmare a aventurii pe care aceasta a avut-o cu partenrul său de viață, Costel. Bărbatul confirmă că bebelușul îi aparține și că este pregătit să meargă până în pânzele albe pentru a-l crește împreună cu iubita sa, Cătălina!

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Izbucnind în lacrimi, Vulpița Veronica a negat toate acuzațiile și a încercat să demonstreze că nimic nu este adevărat.

În plus, Viorel Stegaru i-a luat tinerei apărarea și a mărturisit că vecinii din Blăgești le-au pus gând rău, motiv pentru care are de gând să meargă la Poliție, pentru a depune plângere împotriva lor.

Ce dietă a ținut Monica Anghel. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme... Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Hai să vezi în fiecare luni câte un episod nou pe a1.ro...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Parteneri
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Catine.ro
Ultimele știri
x