Căutare Live

Vulpița Veronica, imagine rară cu băiețelul ei și al lui Viorel Stegaru. Cum l-a pozat pe micuțul Daniel

Vulpița Veronica a publicat o fotografie cu fiul său, micuțul Daniel. Bebelușul a împlinit un an, motiv pentru care mama sa i-a transmis urări.

Vulpița Veronica a publicat o fotografie cu fiul său, micuțul Daniel. Bebelușul a împlinit un an, motiv pentru care mama sa i-a transmis urări.

Antena 1

Veronica Vulpița se bucură din plin de familia sa. Tânăra a devenit, în urmă cu un an, mamă pentru a doua oară. Atunci, ea l-a adus pe lume pe micuțul Daniel, cel pe care îl aniversează zilele acestea.

Bebelușul și Maria sunt cei doi copii ai cuplului Stegaru, care a ajuns în atenția tuturor după ce au participat, multe ediții, la emisiunea Acces Direct.

Citește și: Veronica Vulpița, video-ul în rochie de gală, în care face mișcări de dans lascive. În ce ipostaze s-a lăsat filmată

Veronica Vulpița, imagine rară cu fiul său, Daniel

Vulpița Veronica l-a pozat pe micuțul Daniel și a urcat imaginile în social media. Bebelușul cuplului Stegaru poartă hăinuțe albastre și stă în pat, acoperit de o pătură roșie.

Așa cum ne-a obișnuit, tânăra a ales să acopere chipul fiului ei, la fel cum face și cu micuța Maria. Chiar dacă ea se postează în fel și fel de ipostaze, este foarte discretă atunci când vine vorba de copii săi.

”Azi un an. La mulți ani minunea noastră, Daniel”, a scris Vulpița Veronica alături de imaginea cu băiețelul ei.

Vulpița Veronica mai are o fetiță, Maria

În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru.

Acum, Vulpița se bucură din plin de faptul că este mamă a doi copii. Ea mai are o fată în vârstă de cinci ani, pe nume Maria.

Citește și: Cum arată sosia Vulpiței. Videoclipurile sale au ajuns celebre pe Internet: „Sora geamănă a Vulpiței”

Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la TV.

Se pare că acum Vulpița Veronica se ocupă îndeaproape de cei doi micuți ai familiei. În urmă cu câteva luni, ea și Viorel Stegaru erau filmați în timp ce își luau fetița de la școala. Cei trei mergeau ținându-se de mână.

Ce relație au Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu atunci când nu se află în luminile reflectoarelor: „Diferențele dintre n... Actorul Ray Liotta a murit în somn, la 67 de ani. Acesta se afla în Republica Dominicană, unde lucra la un film...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x