Vulpița Veronica, schimbare radicală de look! Cum arată acum tânăra din Blăgești: „Vă place?”

Surpriză de proporții pentru fanii Vulpiței Veronica de la „Acces Direct”! Tânăra din Blăgești și-a făcut o schimbare radicală de look și mulți au fost uimiți să vadă cum arată aceasta acum.

Vulpița Veronica a arătat tuturor ce schimbare radicală de look și-a făcut

Antena 1

Toată lumea o știe pe Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru. Se pare că tânăra a ales să își facă o schimbare de look neașteptată, chiar în ultima zi din anul 2020.

Aceasta și-a făcut apoi un selfie de senzație, pe care l-a publicat pe pagina sa oficială de Instagram. Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și tânăra a primit mii de aprecieri și mai bine de o sută de comentarii, în doar o oră!

Cum arată acum Vulpița Veronica după ce și-a făcut o schimbare radicală de look

În prezent, Vulpița Veronica din Blăgești se poate lăuda că are mai bine de două sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Extrem de activă pe paginile de socializare și dornică să fie mereu aproape de fanii săi, tânăra soție a lui Viorel Stegaru nu ratează vreo ocazie ca să facă fotografii, clipuri video sau story-uri.

citește și: Vulpița Veronica i-a înfuriat pe fani! Gestul tinerei din Blăgești a fost imediat criticat: „Vai, viața mea!”

În cea mai recentă poză a sa, Vulpița Veronica a arătat tuturor ce schimbare radicală de look și-a făcut. Practic, aceasta a renunțat la părul lung și a optat pentru un bob scurt. Extrem de zâmbitoare, aceasta a postat fotografia și apoi a așteptat reacțiile fanilor.

„M-am tuns. Intru in anul nou cu frizura noua. Va place? 🥰❤️”, a întrebat aceasta.

Fanii nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat cu tot felul de comentarii.

„Îți sta bine😍”, „Ești minunata 😍😍😍😍”, „Îți stă foarte bine. Sărbători fericite și un an nou cu bucurii !!🎄🌺”, „Da, îmi place, un an nou fericit îți doresc 🥰🤗🌹”, „🔥bomba”, iată doar o parte dintre mesajele transmise de cei care o urmăresc pe tânăra din Blăgești pe Instagram.

citește și: Vulpița Veronica i-a îngrijorat pe fani! Ce detaliu s-a văzut în ultima filmare în care apare

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru și-au petrecut sărbătorile de iarnă în locuința pe care au primit-o cadou în Buzău. Un detaliu ce i-a nemulțumit profund pe fani a fost faptul că cei doi nu au avut-o alături și pe fetița lor de câțiva ani, rămasă cu bunicii la Blăgești.

În prezent, Vulpița Veronica este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Pentru cei care nu știu, Vulpița și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut în emisiunea „Acces Direct”, unde au venit pentru a-și rezolva diferitele probleme de cuplu.

Tânăra a venit pentru a pune capăt zvonurilor despre infidelitatea ei, dar nu a mai durat mult și între soții Stegaru au apărut alte conflicte. Cei doi au devenit invitați permanenți și povestea lor tumultoasă a fost urmărită de milioane de români.

După ce au lansat piese de succes și au descoperit cum stă treaba cu traiul de la București, cei doi au decis să se întoarcă la Blăgești. După ce au primit în dar o casă, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat la Buzău, dar fără fiica lor. Acum, cei doi se pregătesc să devină părinți.

Ultimele știri