Vulpița Veronica i-a îngrijorat pe fani! Ce detaliu s-a văzut în ultima filmare în care apare

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au ajuns din nou în atenția fanilor, chiar cu ocazia Crăciunului. Ce detaliu i-a nemulțumit pe urmăritorii celebrului cuplu de la emisiunea „Acces Direct”?

Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru

sursa foto: Instagram

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca acest Crăciun să fie unul cu adevărat special. Și-au luat brad, l-au împodobit frumos și au avut grijă ca și locuința să arate impecabil.

În casa lor cea nouă, cei doi foști invitați permanenți din emisiunea „Acces Direct” au făcut curat și au pus totul la punct, apoi au decorat totul cu multă atenție.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru și-au supărat fanii de pe Instagram

Într-un clip video recent postat de cei doi pe internet, urmăritorii celebrului cuplu au putut afla mai multe despre familia Stegaru.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Și fiindcă de Crăciun tradiția spune că mesele trebuie să fie cu belșug, nici Viorel Stegaru și Vulpița Veronica nu au fost mai prejos. La o privire mai atentă, fanii au putut observa, în clipul video postat de cei doi pe paginile lor oficiale de Instagram, că pe masă se află cozonac și un platou generos cu fructe, semn că cei doi s-au pregătit ca la carte pentru cea mai mare sărbătoare a creștinilor.

citește și: Ce vârstă și câte clase are Vulpița Veronica din Blăgești! Detalii neștiute despre soția lui Viorel Stegaru

Chiar dacă este însărcinată, Vulpița Veronica a dovedit că este o bună gospodină și a făcut treabă din plin. Și fiindcă este extrem de atentă cu fanii săi și încearcă mereu să îi țină aproape, tânăra din Blăgești n-a ratat ocazia să își mai exerseze talentul muzical, împreună cu Viorel Stegaru, soțul său. Cei doi au cântat împreună un colind și au transmis fanilor numeroase urări de bine pentru Crăciun și Anul Nou, prin intermediul unui clip video postat pe YouTube.

Un detaliu ce i-a uimit pe fani este tristețea de pe chipul Vulpiței Veronica. Când au fost întrebați ce le lipsește, soții Stegaru și-au îndreptat gândurile la fetița lor de câțiva ani, pe care au lăsat-o în Blăgești.

Dorul sau oboseala au făcut-o pe Vulpiță să nu mai pară la fel de veselă. Totuși, aceasta nu a uitat de fanii săi și a postat un story pe Instagram în care își întreabă fanii dacă aceștia au primit colindători. Chiar dacă este însărcinată sau obosită, tânăra din Blăgești găsește mereu timp să interacționeze cu admiratorii săi, în mediul online.

citește și: Vulpița și Viorel au lansat în premieră o nouă piesă cu o artistă cunoscută! Cum se numește piesa și cum arată videoclipul

Vulpița Veronica a primit numeroase mesaje și urări, semn că este la fel de îndrăgită ca și până acum.

Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru

Vulpița Veronica din Blăgești, soția lui Viorel Stegaru

Pentru cei care nu știu, Vulpița și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva anumite probleme din căsnicia lor. Tânăra, sătulă să tot fie acuzată de vecini că este infidelă, a decis să pună capăt zvonurilor. Totuși, la scurt timp după ce au apărut în emisiunea „Acces Direct”, cuplul s-a transformat într-un adevărat fenomen îndrăgit și extrem de urmărit de public.

Deveniți invitați permanenți, aceștia au lansat piese de succes, s-au angajat, au luat lecții și au învățat lucruri noi și au gustat din plin traiul la București. Totuși, la un moment dat, aceștia au decis să se întoarcă la Blăgești pentru a avea grijă de fiica lor în vârstă de doar câțiva ani. De curând, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au primit o casă în altă localitate și s-au mutat acolo, dar fără fiica lor. Acum, Vulpița Veronica este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Ultimele știri