Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

What's Up, salvat de la pușcărie de procurori Cum a fost rezolvat dosarul de ultraj!

What's Up a fost salvat de la pușcărie de procurori. Artistul a fost acuzat de fapte grave pentru care putea primi până la șapte ani de închisoare.

What's Up

Acuzat de fapte grave, pentru care putea primi o condamnare de până la șapte ani de pușcărie, aristul What's Up a scăpat definitiv de problemele penale, cu ajutorul procurorilor.

Karmen Simionescu merge la psiholog. Cu ce probleme se confruntă fiica lui Adi Minune! Artista a explicat motivul

După ce a fost ținut la sertar jumătate de an, procurorii au decis, recent, să claseze dosarul în care Marius Ivancea, alias What's Up, era acuzat că a agresat trei polițiști. Astfel, zilele trecute, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au trimis instanței dosarul buclucaș pentru confirmarea soluției, judecătorii urmând să dea un verdict pe 14 iulie, conform spynews.ro

Are doar paisprezece ani, dar fumează într-un bar. Fiul unui renumit artist, ipostaze interzise!

Anul trecut, cu puțin timp înainte de Crăciun, What's Up, pe numele lui adevărat Marius Marian Ivancea, a fost săltat de un echipaj al Secției 17. Pentru că artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În plus, artistul i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști.

Loredana Chivu și-a pus silicoane de 2 kilograme! Imagini de infarct cu blondina! | Foto

Conform legii, „insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani. (...) Lovirea sau orice acte de violență, precum și vătămarea corporală săvârșite împotriva persoanei prevăzute în alin. 1, aflată în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 7 ani”.

Recomandari