Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 37. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 37 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul.... Ce detalii au ieșit la iveală în culisele îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”?

speak in culisele emisiunii chefi la cutite, prezentand „speak @ cutite” Galerie
Co-prezentatorul „Chefi la cuțite” a degustat și a analizat farfuriile concurenților, în episodul 37 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

În episodul 37 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a degustat cu multă atenție din farfuriile pregătite de echipa mov, cea verde și cea albastră, în cadrul celui de-al șaptelea battle.

De data aceasta, concurenții au primit misiunea de face niște mâncăruri savuroase, respectând tema de „6 ingrediente”.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

După ce au terminat de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de un juriu cu totul și cu totul special, în ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Speak a făcut tot ce i-a stat în putință ca să „confiște” niște farfurii, din care a degustat cu multă poftă. Preparatul făcut de echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu nu l-a impresionat atât de tare. În schimb, farfuria lui Florin Dumitrescu i-a plăcut chiar și mai mult decât cea a lui Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Apoi, cântărețul a stat de vorbă cu simpaticul Cătălin Scărlătescu și astfel a aflat că, de data aceasta, toate farfuriile pregătite au fost excelente la gust. Extrem de sincer, liderul echipei mov i-a explicat artistului că mai are multe de învățat până ce îți va putea șlefui simțurile.

Irina Fodor și Speak, degustând farfurii 

Irina Fodor și Speak, degustând farfurii

„După câte sezoane cu noi o să ajungi stăpânul gusturilor”, a zis Cătălin Scărlătescu, spre marea uimire a lui Speak, căruia a părut să-i surâdă din plin ideea.

Apoi, tot în episodul 37 din „Speak @ cuțite”, îndrăgitul artist a stat în culise alături de cele trei echipe, atunci când s-a aflat verdictul dat de jurații celui de-al optulea battle, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Apoi, Speak s-a răsfățat și mai mult atunci când a degustat mai multe farfurii, după etapa de duel. De data aceasta, co-prezentatorul „Chefi la cuțite” a avut-o alături și pe colega sa, Irina Fodor.

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” în culisele celui mai îndrăgit show culinar și prin ce peripeții a mai trecut? Află totul urmărind mai sus episodul 37 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 36 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x