Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 47 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre foștii concurenți, cât și despre semifinaliștii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

speak in culisele emisiunii chefi la cutite, prezentand „speak @ cutite” Galerie
Speak a stat de vorbă cu foștii concurenți, dar și cu semifinaliștii „Chefi la cuțite” 2021, în episodul 47 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

Speak a stat de vorbă cu Cristian Boca și Cătălin Rizea, doi concurenți din sezonul trecut al îndrăgitului show culinar și am putut afla astfel cum li s-a schimbat acestora viața după competiție, dar și ce planuri au. Soțul Addei, de exemplu, a luat în calcul inclusiv ideea de a-și deschide un restaurant.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Și fiindcă se apropie finala „Chefi la cuțite” sezonul 9, artistul a dorit să afle ce părere au colegii săi de platou despre rolul său de co-prezentator al Irinei Fodor. În ediția trecută a producției online „Speak @ cuțite”, Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire sinceră și a spus că prezența tânărului nu l-a deranjat, ba dimpotrivă, se așteaptă să revină și în sezonul următor. Totuși, liderul echipei mov nu s-a putut abține să nu îl tachineze pe Speak și i-a explicat că mai are mult până ce va reuși să își șlefuiască simțurile și preferințele în materie de preparate culinare.

Mult mai critic a fost Măciucă, celebrul cameraman de la „Chefi la cuțite”, care n-a ratat vreo ocazie ca să-l tachineze pe cântăreț.

Totuși, Speak nu s-a lăsat și i-a tot descusut pe chefi, ca să afle „ce notă merită” pentru activitatea sa de până acum. Și fiindcă toată lumea știe cât de dornic este să își facă treaba cum trebuie, glumele au curs fără oprire.

Speak în culisele „Chefi la cuțite”

Speak în culisele „Chefi la cuțite”

De asemenea, tot în episodul 47 din sezonul 9 al emisiunii „Speak @ cuțite”, am putut afla ce mai fac doi dintre finaliștii sezonului 8 „Chefi la cuțite”. Ionuț Belei, marele câștigător al trofeului, a dezvăluit faptul că urmează să își deschidă un restaurant luna viitoare, iar Roxana Blenche este implicată într-un proiect de anvergură.

În plus, Speak n-a ratat ocazia să stea de vorbă și cu semifinaliștii, după ce aceștia au dat proba cu „gustul copilăriei”, dar și cea cu deserturi pe bază de ciocolată.

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 47 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 46 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala „Chefi la cuțite” 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9, în finala îndrăgitului show culianar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Miza este mare și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă chef-ul câștigător se va alege cu o statuie specială. Concurenții rămași în competiție înfruntă emoții uriașe, căci mai e puțin până se va alege câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x