Antena Căutare

Anna Lesko și Anca Bucur (Miss Fitness) își etalează trupurile perfecte la Splash! Vedete la apă. Cum au fost surprinse cele două

Splash! Vedete la apă se anunță a fi un show de zile mari. Vedetele participante la emisiune publică imagini din culise.

Colaj cu Anna Lesko și Anca Bucur la Splash! Vedete la apă Galerie
Anna Lesko și Anca Bucur s-au fotografiat împruenă la Splash! Vedete la apă | Antena 1 & Instagram

Anca Bucur a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de prezentatoarea emisiunii, Anna Lesko. Atât concurenta cât și jurata poartă costume de baie care le evidențiază atuurile fizice.

Nu este un secret că Anca Bucur, Miss Fitness Universe, are un trup bine sculptat, iar acum are ocazia să și-l etaleze la psicina de la Bacău și să realizeze și o săritură spectaculoasă în cadrul show-ului care va începe pe 21-22 august.

De asemena, Anna Lesko are ocazia să poarte o mulțime de ținute sexy, în calitate de prezentatoare a celui mai răcoritor show al verii.

În imaginea publicată de Anca Bucur aceasta apare ținându-se de mână cu prezentatoarea show-ului. Anca Bucur poartă un costum de baie negru, mulat cu un umăr gol, care îi evidențiază silueta.

De asemenea, Anna Lesko poartă o ținută argintie, care îi evidențiază atât bustul cât și abdomenul.

Anca Bucur este mama a doi copii, coach și posesoare a titlului de Miss Fitness Universe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anca Bucur a primit cu entuziasm provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă.

„Abia aștept să mă descopăr în altă ipostază și bineînțeles să văd ce sărituri voi prezenta în competiție. Sunt entuziasmată și emoționată în același timp, însă știu că va fi o experiență frumoasă! Să-mi țineți pumnii și să stați aproape de mine, căci am să vă țin la curent, atât cat pot, cu ce se întâmplă în backstage, până când avem emisiunea pe tv”, a spus Anca despr eparticiparea ei la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Cum l-a filmat Anna Lesko pe fiul ei la Splash! Vedete la apă. Micuțul a venit la antrenamente pentru a se distra

Cine sunt primii concurenți ai show-ului Splash! Vedete la apă

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică sunt primii curajoși care au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Citește și: Anna Lesko, acoperită doar de un cearșaf în dormitor. Cum arată când renunță la haine prezentatoarea de la Splash! Vedete la apă

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, iar Paula Chirilă şi Romică Ţociu li se alătură, din postura de coprezentatori.

Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova îl vor avea alături la pupitrul juraților pe Bogdan Ioniță, cel care va analiza din punct de vedere tehnic prestațiile primilor concurenți Splash! Vedete la apă.

Iulia Albu, despre rolul său de jurat: ”Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători”... Fachirul din Periș, emoționat până la lacrimi la „Splash! Vedete la apă”: „Nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x