Antena Căutare

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Cine a câștigat premiul cel mare. Bătălia a fost una strânsă

Finala Splash! Vedete la apă 2024 a luat sfârșit. A fost o ediție plină de momente cu tensiune și adrenalină. Iată cine a câștigat premiile.

Galerie
Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Cine a câștigat premiul cel mare. Bătălia a fost una strânsă | antena 1

Podiumul a arătat de senzație în finala Splash! Vedeta la apă 2024, în ediția din 30 august 2024. Toți concurenții au dat dovadă de încredere, curaj și multă muncă. Însă show-ul și-a ales cei trei câștigători!

Cine a câștigat marea finală de la Splash! Vedete la apă 2024. Cine a ocupat cele trei locuri de pe podium și cine pleacă acasă cu premiul cel mare

Juraților le-a fost greu să voteze, dat fiindcă au avut parte de o finală presărată cu momente de senzație și sărituri greu de egalat. Însă au fost nevoiți să facă o departajare. Iată ce au anunțat prezentatorii și cum a punctat Iulia Albu notele secrete.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Romică Țociu, moment emoționant de pe platforma de 5 metri. Ce a făcut actorul

„Am aflat notele secrete, primele 3 locuri. Înainte să fac asta, vă spun tuturor că sunteți niște campioni, vă aplaud. A fost cea mai frumoasă ediție Splash! Vedete la apă de până acum”, spun prezentatorii.

„Așadar, pe locul 3 cu un total de 36,5 puncte și cu nota secretă 9, câștigătorul medaliei de bronz și al premiului de 1500 de euro este Ahmas Daas!”, spun prezentaotrii show-ului.

„Pe locul doi cu un total de 37 de puncte, iar cu nota secretă 9,5, adică medalie de argint și un premiu de 3000 de euro sunt Dima și Dima”, spune Răzvan Fodor.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Danielei Gyorfi a sărit alături de fiica ei. La ce gest copleșitor a apelat Maria

Astfel că, Larisa Iordache a fost desemnată marea câștigătoare a finalei de la Splash! Vedete la apă 2024, și a câștigat premiul de 6000 de euro și medalia de aur, înmânată de Răzvan Fodor care greu și-a găsit cuvintele din cauza emoțiilor:

„Marea câștigătoare a acestei seri, ce să vă mai spunem, medalia de aur - Larisa Iordache! Nu credeam că o să o premiez chiar eu pe Larisa Iordache! Vă mulțumim pentru un sezon minunat!”, spune Răzvan Fodor când îi oferă premiul cel mare de 6000 de euro.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Salt în calitate de soț și soție. Ce au putut face Larisa Iordache și Cristian Chi... Larisa Iordache a câștigat marea finală Splash! Vedete la apă. Cine sunt ceilalți doi câștigători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x