Antena Căutare

Ilona Brezoianu plutește la „Splash! Vedete la apă”. Prin ce situație a trecut vedeta: „Aveți pastile pentru frica de înălțime?!”

Ilona Brezoianu face spectacol vineri, 9 august 2024, de la ora 20:30, la „Splash! Vedete la apă”.

Galerie
Ilona Brezoianu a acceptat provocarea de a-și depăși limitele la Splash! vedete la apă | Antena 1

Ilona Brezoianu a acceptat provocarea de a-și depăși limitele la Splash! Vedete la Apă, la îndemnul colegului său de platou, Florin Ristei: „Am venit la Splash! Vedete la Apă! din inconștiență și obligată de colegul meu, Florin Ristei, care mi-a dat această provocare. Sincer, eu mi-am propus să sar… de pe mal!”.

Ilona Brezoianu face spectacol vineri, 9 august 2024, de la ora 20:30, la „Splash! Vedete la apă”

Ajunsă pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni, Ilona și a dat seama că: ,,Iau decizii foarte proaste în viață, iar venirea mea aici e una dintre ele! De ce m-am pus eu în situația asta?”, iar ce a urmat a fost demn de o piesă foarte bună de teatru, în stilul caracteristic al actriței.

Citește și: Foști concurenți de la Insula Iubirii fac Splash în Bazinul Iubirii, joi, de la 20.30, la Antena 1

Articolul continuă după reclamă

,,Aveți pastile pentru frica de înălțime?”, a fost preocuparea Ilonei, care a stârnit hohote de râs printre colegi, continuând: ,,Vreau să sar de pe margine, să mă distrez și să mă bucur de atmosferă!”.

Ce i-au transmis colegii, cât de curajoasă a fost actrița și de la ce înălțime a sărit, telespectatorii pot vedea în ediția difuzată vineri seară, începând cu ora 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Foști concurenți de la Insula Iubirii fac Splash în Bazinul Iubirii, joi, de la 20.30, la Antena 1... Echipa Neatza se reunește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x