Antena Căutare

Margherita, apariție neașteptată, la antrenamentele "Splash! Vedete la apă"

Cunoscută drept o prezență sexy și dezinvoltă, Margherita s-a întrecut pe ea zilele acestea, la antrenamentele pentru "Splash! Vedete la apă", show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Margherita, cu dressuri negre, un body sexy din dantelă și pantofi de înălțimi amețitoare, la antrenamentele "Splash! Vedete la apă"
Margherita, apariție neașteptată, la antrenamentele "Splash! Vedete la apă" | Antena 1

Cu dressuri negre, un body sexy din dantelă și pantofi de înălțimi amețitoare, Margherita a atras toate privirile imediat ce a intrat în bazinul olimpic de la Bacău pentru antrenamente. Dacă la impresie artistică a luat nota maximă, telespectatorii vor afla, începând cu 21, 22 august 2021 la Antena 1, cum se va descurca aceasta și la antrenamentele pentru săriturile de la trambulinele care pot ajunge la înălțimi amețitoare.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul "Splash! Vedete la apă"

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, ce va avea premiera în 21, 22 august 2021 la Antena 1. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla începând cu 21, 22 august 2021 la Antena 1.

Splash! Vedete la apă 2021. Ce spune Jean de la Craiova despre această provocare.Juratul vorbește despre cel mai tare sh... Splash! Vedete la Apă, începând cu 21, 22 august 2021 la Antena 1. Alina Pușcaș se antrenează din greu pentru show-ul ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x