Antena Căutare

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 2. George Tănase pariază pe concurentul care va face "Pleosc!". Despre cine e vorba

Extra show-ul Pleosc! Vedete la apă este prezentat de George Tănase, comediantul care aduce buna dispoziție la piscină.

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 2. George Tănase pariază pe concurentul care va face "Pleosc!". Despre cine e vorba Galerie
Show-ul estival Pleosc! Vedete la apă este gata să îi analizeze pe concurenții ediției 2 ai emisiunii Splash! Vedete la apă

Această emisiune plină de haz își propune “să bage la fund” toate vedetele de la show-ul Splash! Vedete la apă. Emisiunea care ia la roast prezentatorii, jurații și concurenții Splash! Vedete la apă. Nu scapă nimeni.

Show-ul estival Pleosc! Vedete la apă este gata să îi analizeze pe concurenții ediției 2 ai emisiunii Splash! Vedete la apă.

Prima concurentă, Natalia Duminică, i-a atras atenția prin prezență și atitudine.

Ce spune George Tănase despre concurenții din ediția 2 Splash! Vedete la apă

“Nu vreau să fiu rău, dar Natalia Duminică sună a nume de emisiune TV sau a promo de telenovela veche”, spune George Tănase.

Următorul concurent pe care George Tănase l-a “băgat la apă” a fost Ctălin Cazacu, despre care comediantul a spus că a avut o energie cu cea asemănătoare a Fachirului din Periș.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 1. George Tănase "îi bagă la apă" pe concurenți și pe jurați. "El mereu sare la bătaie"

“Sper să ne ofere cel puțin un Pleosc la fel de bun ca al Fachirului din Periș. (…) Marile Pleoscuri din istorie din Periș au plecat. Poate se ridică la nivelul ăla”, a completat gazda show-ului digital Pleosc! Vedete la apă.

Giani Kiriță a fost următorul concurent atent analizat de George Tănase care nu a iertat nimic, spunând despre atitudinea lui că este exact ca cea a unui jucător de fotbal.

“Pentru o secundă am crezut că se duce la galerie să facă treaba aia cu Steaua. (…) Am mare încredere în el. S-ar putea să facă un Pleosc, dar și o săritură foarte bună. Sper să nu-l întărâte nea Marin”, a completat George.

Pe ce concurent a pariat George Tănase că va face Pleosc!

Sexy jucătoarea de polo, Chelsea, a fost următoarea la rând, iar George a fost extrem de atent, spunând că bruneta este foarte bună la polo, se pricepe la apă și se pricepe să și înoate.

“Se pricepe să sară…Deci mi-e dor de Margherita”, a mai adăugat comediantul și gaza show-ului cu extra content.

Când a intrat în scenă DJ Harra, George și-a acoperit ochii cu mâinile.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a leșinat înainte de a sări de la 5 metri: „Am sărit deja?"

“Deci când am văzut-o pe DJ Harra, brusc mi-am amintit de perioada în care eram sugar. Deci mi s-a făcut brusc poftă de lapte”, a mai zis George.

Mario Fresh a fost următorul concurent care se pare nu i-a atras atenția suficient de tare precum a făcut-o DJ Harra.

Concurentul despre care el a crezut că va face Pleosc! În această seară a fost Giani Kiriță.

Urmărește Pleosc! Vedete la apă integral pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit... Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Natalia Duminică, a doua finalistă din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x