Antena Căutare

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 5. George Tănase i-a luat la rost și la roast pe concurenții ediției 5 Splash! Vedete la apă

În episodul 5 de la Pleosc! Vedete la apă 2021, din 4 septembrie 2021, George Tănase, realizatorul extra show-ului, comentează prestațiilor concurenților și juraților, deopotrivă.

Colaj foto George Tanase, concurent editia 5 Galerie
Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 5. George Tănase i-a luat la rost și la roast pe concurenții ediției 5 Splash! Vedete la apă | Antena 1

Emisiunea care are ca scop să facă roast pe baza săriturilor concurenților este prezentată de George Tănase, cunoscut pentru aparițiile lui la iUmor. Iată ce comentarii amuzante a făcut și de această dată.

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 5. George Tănase i-a luat la rost și la roast pe concurenții și jurații ediției 5 Splash! Vedete la apă

Ispita Maria Ilioiu s-a descris astfel: "Cine sunt? Sunt o fostă ispită, veterană. Sunt din Pitești, la 19 ani am venit în București ca orice fată care își dorește mai mult pentru viața ei. Sunt o mică sirenă care a venit să facă sărituri deosebite", a spus ea în interviul de prezentare de la Splash! Vedete la apă, cea de-a cincea ediție.

George Tănase a comentat: "Cum e și normal, de altfel, că doar la București poți să devii ispită veterană. Nu ca fetele alea care au rămas în Ploiești, ce s-o fi ales de ele?! Vă dați seama, să rămâi la nivelul ăla de ispită simplă când poți să devii ispită veterană? Păi Maria a fost decorată de președintele țării cu Crucea de fier, Cerbul de aur, Ursul de argint, e alt nivel, a luptat în Al doilea Război Mondial de Ispita, na...".

Realizatorul extra show-ului Pleosc! Vedete la apă 2021 a analizat și cele două tipuri de bărbați existenți pe lumea asta. "Sunt cei ca Bobo, care vă vorbesc politicos, vă respectă deciziile, vă ascultă, vă înțeleg, și cei ca Jador, care vă iau și vă aruncă în apă. Și mai sunt și cei ca mine, care sunt căsătoriți. Voi de cine vă îndrăgostiți? Exact: de Jador!".

"Exact ce vă ziceam! Dacă o arunca Bobo în piscină pe Maria Ilioiu, se supăra, pleca acasă, nici nu mai discuta cu nimeni, dar așa, că a aruncat-o Jador, eh, nu se supără pe Jador, că e Jador! Ce nedreaptă e viața! Hashtag".

George Tănase a vorbit și despre momentul lui Blaze. "Blaze a intrat ca un agent de la trupele speciale, super nervos așa, super determinat".

"Ia uite, a venit și Jador, șeful la șef. Ia uite cum le-a luat pe femei în brațe, tipic Jador. Sunt curios dacă mai au acum ceva prin buzunare. Acum înțeleg de ce Doinița n-a lăsat telefonul în spate".

"De ce e mirată Doinița Oancea că anul trecut avea 37 de ani și acum are 38 de ani? Așa funcționează anii, Doinița, știi? Fii atentă, acum o să ghicesc câți ani vei avea la anul cu puterea minții, lasă-mă să mă concentrez...".

"Eu vă zic, Doinița a venit la Splash ca să sară într-o altă relație, sper să nu facă 'pleosc'".

George Tănase n-a omis să-i ia la rost și la roast nici pe jurații și prezentatorii de la Splash! Vedete la apă.

"Juriul a rămas același. Îl avem pe nea Marin care nu îmbătrânește niciodată, nu înțeleg ce face, bea apă după Loredana Groza? Eu, sincer, aș bea după Răzvan Fodor, ca să mă apuc să fac complimente femeilor de pe stradă. O avem și pe Iulia Albu, singura jurată care nu stă cu nimeni la țigară, și nu în ultimul rând o avem pe Clara, cea mai jurată și cea mai înjurată pentru notele pe care le dă".

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1... Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public. Jador, al cincilea finalist din acest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x