Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Crina Abrudan și-a învins teama și a făcut o săritură neașteptată. Ce au zis jurații

Crina Abrudan, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, a decis să accepte provocarea și a făcut senzație în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

crina abrudan in costum de baie bleu Galerie
Crina Abrudan i-a impresionat pe jurații emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 | Antena 1

Deși se consideră o fire perfecționistă, vedeta a recunoscut totuși că simte că lucrurile nu îi vor ieși perfect de data aceasta.

Ceea ce a motivat-o pe Crina Abrudan să vină la „Splash! Vedete la apă” a fost faptul că, într-un sezon anterior al emisiunii, aceasta a refuzat invitația.

Crina Abdrudan i-a surprins pe toți în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Acum, dornică să își demonstreze că s-a înșelat și pregătită să trăiască la superlativ această „aventură”, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 s-a înarmat cu mult curaj și s-a lăsat pe mâna antrenorilor de la Bacău.

Doar că elanul inițial și-a pierdut rapid din instensitate și vedeta a exersat săriturile de pe marginea bazinului. A prins curaj să sară de la trei metri doar ajutată de antrenorul său, Bogdan Cozma.

Citește și: Ce exerciţii face Crina Abrudan pentru a arată impecabil, dar şi ce alimente nu mănâncă niciodată!

„Eu am crezut că dacă voi sări prima dată de la trei metri o să îmi dispară senzația de teamă care mă ține să sar. Nu mi-e teamă de apă, dar am o problemă cu înălțimea”, a fost dezvăluirea făcută de Crina Abrudan.

Crina Abrudan la „Splash! Vedete la apă”

Crina Abrudan la „Splash! Vedete la apă”

Apoi a venit momentul să facă aceast lucru în fața juraților. Înainte însă, concurenta a trăit o surpriză de proporții atunci când și-a văzut mama în public. Mesajul acesteia a emoționat-o până la lacrimi, apoi Ramona Olaru s-a retras și a lăsat-o pe Crina Abrudan să se pregătească pe platforma de la trei metri.

Chiar dacă a simțit teamă și ezitare, vedeta a executat săritura și a arătat tuturor că este capabilă să își învingă teama de înălțime, sărind pentru prima oară singură, de la trei metri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru săritura sa, concurenta din ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” a primit notele 7, 5 și 8.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Sebastian Seredinschi a făcut un moment artistic cu dedicație pentru Ramona O... Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Emanuel Neagu a făcut un dublu șurub și i-a impresionat pe jurați. Ce a zis I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x