Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Sebastian Seredinschi a făcut un moment artistic cu dedicație pentru Ramona Olaru

În ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 am putut să îl vedem și pe Sebastian Seredinschi. Cântărețul a acceptat provocarea și s-a antrenat intens pentru a putea impresiona juriul show-ului.

Sebastian Seredinschi a făcut senzație în șaptea ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Antena 1

Sebastian Seredinschi iubește din plin muzica, este un artist cu numeroși fani și a decis să vină la „Splash! Vedete la apă” ca să își depășească limitele.

Sebastian Seredinschi a făcut show în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Totuși, lucrurile nu au mers ca la carte la antrenamente, căci tânărul a făcut „splash” după „splash” și chiar și antrenorii s-au distrat copios, văzând ce „lovituri” încasează artistul. Totuși, tânărul nu a abandonat lupta, ci a continuat să spere că va reuși să execute o săritură demnă de note mari.

„Seredinschi era roșu ca o pelerină din aia de taur”, a zis colegul său de la repetiții, Emanuel Neagu.

„E gravă situația, mi s-a umflat pielea de la sărituri”, a dezvăluit concurentul, arătându-și rănile.

Apoi a venit și seara cea mare, a concursului! Urcat pe platforma de cinci metri, tânărul artist și-a făcut curaj ca să sară. Înainte însă, acesta a oferit un moment artistic, cântându-i Ramonei o piesă deosebită. Abia apoi a sărit, dar lucrurile nu au ieșit impecabil.

Sebastian Seredinschi la „Splash! Vedete la apă”

Sebastian Seredinschi la „Splash! Vedete la apă”

Ajuns în fața juraților, Seredinschi a așteptat să audă părerile, dar și notele acestora, în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

„Când ai sărit de acolo am crezut că a aruncat Ramona buchetul. Sau că a aruncat părintele crucea și tu ai sărit după ea. Am sărit și eu de la cinci, dar cred că puțin mai bine. Curajul tău e însă de apreciat”, a zis Jean de la Craiova, cu aluzie la rochia albă (ca de mireasă) a asistentei de la „Splash! Vedete la apă”.

„Și eu mă așteptam să ai o săritură fantastică, dar îmi place că ai avut curaj și că ai încercat o săritură în cap, care este una grea. Mi-a plăcut energia ta de la început, cumva ne-a dus în poveste. Mi-a plăcut”, a adăugat Iulia Albu.

La final, pentru săritura sa, Seredinschi a primit notele 7.5, 4.5 și 8.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri