Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Iată care e câștigătorul primei ediții.

cristi pulhac la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Iată care e câștigătorul primei ediții | Antena 1

A venit vremea să aflăm clasamentul obținut în urma notei secrete care în această ediție i-a aparținut Iuliei Albu.

Pe locul 6, cu nota secretă 0 este Margherita de la Clejani, ea fiind prima care pleacă direct acasă.

Primul salvat, cu nota secretă 7,5, primul salvat din prima ediție este Fachirul din Periș.

Al doilea concurent eliminat, cu nota secretă 1,5 este Otilia Bilionera, care pleacă direct acasă.

Cine e câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă

Cel mai bun concurent de până acum, cu un punctaj de 34 de puncte este Cristi Pulhac. Cristi va mai sări încă o dată.

Cu o notă secretă de 3,5, cel care a ratat calificarea în etapa următoare este Radu Itu.

Cu nota secretă 8,5 se califică mai departe Alina Pușcaș.

Au mai rămas în competiție Alina Pușcaș, Fachirul din Periș și Cristi Pulhac. Prima care a sărit a fost Alina.

Alina Pușcaș a urcat până la 3 metri.

Citește și: Alina Pușcaș, înainte de Splash! Vedete la apă: ”M-a luat amețeala numai când m-am gândit de la ce platformă să sar”

“Sper să nu greșesc”, a zis Alina, pregătită să arate ceva nou.

Cu capul în jos, ținându-se cu mâinile de margine, Alina a sărit pe spate, dar nu a fost mulțumită de execuție. Alina a urcat dorind să mai sară o data și de această data i-a ieșit perfect. Alina a primit nota 8 de la nea Marin, 7 de la Jean, 3,5 de la Bobo, iar Iulia i-a dat nota secretă.

Apoi a sărit Fachirul din Periș de la 7 metri. El a executat o săritură perfecta, stând în mâini pe margine. Fachirul din Periș a primit nota 9 de la nea Marin, nota 8 de la Jean, nota 6 de la Bobo, iar de la Iulia a primit nota secretă.

Următorul la săritură a fost Cristi Pulhac. Cristi a sărit de la 10 metri cu spatele și a făcut o execuție impresionantă. Concurentul a primit nota 9 de la Jean, nota 6 de la Bobo și nota 10 de la nea Marin, urmând ca Iulia Albu să îi ofere nota secretă.

Câștigătorul primei ediții Splash! Vedete la apă este Cristi Pulhac.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Concurentele Splash! Vedete la apă și-au pregătit minuțios săriturile. Cum arată ținutele sexy cu care vor face valuri

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 1. George Tănase "îi bagă la apă" pe concurenți și pe jurați. "El me... Premiera Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă. Cristi Pulhac este primul finalist al show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x