Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a atras toate privirile cu apariția ei: „Sper să nu mi se spargă silicoanele”

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Margherita de la Clejani a fost a treia concurentă a serii.

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii.

Antena 1

Marghetita de la Clejani își trăiește viața cu adrenalină, acceptă provocările cu mare încredere. Are o voce încântătoare și corp de zeiță. Este creatoare de modă și femeie de afaceri, o artistă complete.

Frumoasa blondină care a atras toate privirile cu formele ei și costumația aleasă ne-a povestit că provine dintr-o familie în care muzica înseamnă viață.

“Am crescut în lumina reflectoarelor încă de la 13 ani”, a mărturisit Margherita.

La antrenamente, Margehrita a venit pe tocuri și cu unghiile mari. Blondina spune că nu știe să înoate deloc.

“Pe mine mă sperie că mi se pare că nu are fund această piscină și îmi e frică să nu cad acolo, să nu pot să mai ies”, a povestit cântăreața la antrenamente.

Citește și: 12 artiști și sportivi au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă

Mereu cu ținute surprinzătoare, blondina îi uimea atât pe antrnori, dar și pe restul concurenților care se antrenau pentru emisiune.

Margherita, o apariție de senzație la bazin

Antrenorului Cătălin i-a fost destul de greu să o convingă să înoate și să sară în bazin, dar nu a reușit. Margherita venea să impresioneze cu ținutele ei provocatoare și defila pe tocuri, atrăgând privirile tuturor bărbaților.

“Eu credeam că am venit la bazin să stau la soare, să mă distrez. Cam așa îmi imaginam eu”, spune Marga la antrenamente.

Margherita a decis să iasă afară la soare și să se bronzeze, în schimb, în loc să se antreneze pentru săritura în bazin.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Citește și
Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
maria de la mireasa sezon 4 in timp ce o priveste pe simona gherghe
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Mai multe articole

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri