Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică e câștigătoarea ediției 2 Splash! Vedete la apă. Ce punctaj a primit

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Iată cine e finalsitul ediției 2.

Cea de-a doua ediție Splash! Vedete la apă a fost câștigată de Natalia Duminică și va merge direct în finală.

Antena 1

Concurenții ediției 2 sunt Natalia Duminică, Cătălin Cazacu, DJ Harra, Giani Kiriță, Mario Fresh și Chelsea. Cei 6 concurenți se vor întrece în sărituri care mai de care mai complicate, luând cu asalt juriul Splash! Vedete la apă. În ediția 2 a show-ului estival Splash! Vedete la apă nota secretă este dată de Iulia Albu.

A venit momentul să cunoaștem finalistul ediției 2 Splash! Vedete la apă. Pe locul 3, cu o notă secretă de 8 puncte, se află Mario Fresh.

Pe locul 6, cu nota secretă 2,5, se află DJ Harra. Pe locul 2, cu 32,5 puncte, se află Chelsea, care va mai sări o dată pentru un loc în finală. Pe locul 5, cu nota secretă 4,5 se află Cătălin Cazacu. Pe primul loc, cu nota secretă 9, se află Natalia Natalia Duminică.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 1. George Tănase "îi bagă la apă" pe concurenți și pe jurați. "El mereu sare la bătaie"

Asta înseamnă că ne luăm la revedere și de la Giani.

Natalia Duminică este finalista ediției 2 Splash! Vedete la apă

Natalia Duminică, Mario Fresh și Chelsea vor sări încă o dată pentru a afla finalistul serii. Prima concurentă care sare este Natalia Duminică.

Ea a pregătit o săritură de la 3 metri, gata să impresioneze jurații. Natalia a sărit stând în mâini, pe spate, uimind pe toată lumea și primind aplauze furtunoase. Ea a strâns 27 puncte, fără nota secretă.

Următoarea concurentă care sare pentr un loc în finală este Chelsea. Frumoasa sportivă a urcat până la 7 metri. Chelsea a sărit cu spatele și s-a dus glonț în piscină. Concurenta a primit un punctaj cumulat de 24 puncte.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a leșinat înainte de a sări de la 5 metri: „Am sărit deja?"

Următorul care a sărit a fost Mario Fresh. Concurentul Splash! Vedete la apă a sărit de la 5 metri, cu brațele în sus, lipite, desprindere de brațe în aer și apoi din nou lipite.

Mario Fresh a fost extrem de apreciat de public și de jurați în același timp, primind un punctaj cumulat 21 de puncte, fătă nota secretă.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

Finalistul ediției 2 la Splash! Vedete la apă este Natalia Duminică.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri