Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Otilia Bilionera, săritura de la 3 metri care a stârnit controverse: „Pe mine m-ai pierdut”

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Otilia Bilionera a fost a doua "săritoare" a serii.

otilia bilionera la splash vedete la apa Galerie
Otilia Bilionera a fost cea de-a doua concurentă curoajoasă a serii, executând o săritură care a dat emoții juraților. | Antena 1

Celebra cântăreață a cucerit Turcia, Cipru, Grecia și Bulgaria cu celebrul său hit Bilionera care i-a adus un success răsunător. În această seară, frumoasa artistă a mers spre trambulină în pași de dans și ne-a povestit cum a decis să participle la această emisiune.

Otilia încearcă să își înfrângă teama de înălțime

“Am venit la Splash ca să îmi înving frica de înălțime. Vreau să încerc cea mai mică platformă ca să văd cum reacționez”, a povestit Otilia.

Otilia a urcat până la 3 metri, iar Ramona Olaru o aștepta.

“Am o fobie de înălțime și pentru mine, 3 metri…deja…”, a mărturisit Otilia, fiind vizibil emoționată

La antrenamente, frumoasa cântăreața a povestit că a încercat să sară și de la 5 metri, dar I s-au înmulat picioarele.

Citește și: Bogdan Ioniță va juriza alături de Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova primele prestații de la Splash! Vedete la apă

Pe lângă antrenorul ei Cătălin, Otilia mai e susținută în această seară și de mama ei.

“Vreau să-ți transmit, Otilia, că te iubesc foarte mult și de aceea sunt aici. Știu că ești o curajoasă, știu că ești puternică și vei merge mai departe. Baftă multă!”, i-a spus mama ei frumoasei concurente.

Otilia se pregătea pe platformă, în timp ce restul concurenților o încurajau de la canapea. Frumoasa artistă și-a făcut curaj și a executat o săritură perfectă.

Jurizare Otilia Bilionera

“Sunt atât de fericită că am scăpat. (…) E prima data când fac așa ceva și sunt mulțumită de evoluția mea. Am fricî de înălțime, mi-aș fi dorit să sar de mai sus, dar nu am putut. Am fost până acolo, dar nu…”, spune Otilia după săritură.

“Doar că aici suntem la Splash și cine merge mai departe din punctul meu de vedere, trebuie să își dorească foarte mult, cu riscul de a se accidenta înainte de un concert. Mie nu mi s-a părut nimic spectaculos. A fost o fluturare din mâini”, i-a transmis Iulia Albu pe un ton aspru.

Citește și: Iulia Albu, despre rolul său de jurat: ”Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători”

“Am știut de la început că Otilia e o fată frumoasă, cântă frumos. De unde atâta curaj?”, i-a zis Jean de la Craiova.

“Din punctul meu de vedere, mă așteptam la mai mult pentru că ești tânără. Curaj ți-a lipsit”, a zis și Nea Marin, puțin dezamăgit.

“A fost o săritură făcută destul de corect, chiar mi-a plăcut. Ai avut o eleganță foarte bună, o desprindere bună. (…) Aș fi vrut, sincer, să te văd un pic mai sus”, i-a spus Bobo.

Otilia a primit 6 de la Jean, Nea Marin i-a dat nota 6,5, Bobo i-a oferit nota 7, iar Iulia Albu i-a dat nota secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Alina Pușcaș a făcut săritura la care nimeni nu s-ar fi așteptat: „Și îți jur că m-a apucat ... Splash! Vedete la apă 2021. Fachirul din Periș a uimit jurații cu o săritură surpriză. “Totuși hai să o luăm puțin mai î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x