Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Radu Itu, surprins de părerile juraților: „Mi-ar fi plăcut să faci ceva puțin mai creativ"

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Cel de-al cincilea concurent al serii este Radu Itu.

radu itu la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Radu Itu este cel de-al cincilea concurent al serii. | Antena 1

Cuceritorul Radu Itu, își spune Rechinul și a venit la Splash cu pălăria pe cap, pentru a impresiona pe Iulia Albu.

Radu și-a făcut o intrare de zile mari, cu o privire de Don Juan și atitudinea de macho man, s-a îndreptat către platformă.

Concurentul Splash! Vedete la apă este pălărier de meserie și are un spirit aventurier. Acesta povestește că motivul pentru care a ales să vină la show-ul estival este că îi place foarte mult apa.

Radu demonstrează că ambiția îl ajută

“Sunt zodiac Pești și dacă sunt zodia Pești, cum să nu îi placă unui Pește apa?” spune Radu.

“Dacă intru în apă, sunt în lumea mea și sunt un rechin. (…) Vreau să sar de nota 10 pentru că pălăriile mele sunt de nota 10 așa că, și săritura mea vreau să fie de nota 10”, a mai adăugat concurentul.

La antrenamente, Radu a demonstrat că e curajos și a învățat mai multe tehnici pentru sărituri.

“Eu vreau să sar tehnic”, spunea el la antrenamente.

Ceilalți concurenți l-au văzut cât se antrenează și au zis că e extrem de competitiv și ambițios.

“Le dau clasă tuturor”, spune Radu.

Radu a decis ca în această seară să sară de la platforma de 5 metri.

Citește și: Iulia Albu, despre rolul său de jurat: ”Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători”

“Sper să nu mă fac de râs în fața colegilor mei, oamenilor de acasă”, a zis Radu înainte de a sări.

Concurentul a mai mărturisit că rudele sale și iubita lui stau cu grijă pentru el.

Printre susținători se află chiar iubita lui, Ana.

“Sunt mândră de el, oricum ar sări și orice ar face și bineînțeles îl iubesc”, i-a transmis iubita lui Radu concurentului.

Radu a făcut o săritură extraordinară, cu mâinile înainte.

Jurizare Radu Itu

“Săritura asta am făcut-o și eu, exact de la 5 metri în cap. M-am antrenat foarte mult pentru săritura asta și nu este o săritură ușoară. Este o săritură foarte dificlă”, și-a amintit Jean de la Craiova, de pe vremea când și el a fost concurrent la Splash.

“Cred că are două picioare pe stângu. Când o să aibă și pe dreptu două, probabil o să iasă și ce a vrut să ne arate. Nu știu cât s-a antrenat, dar săritura pe care am văzut-o acum, eu zic că a fost foarte bună”, i-a transmis nea Marin lui Radu.

Citește și: Răzvan Fodor a testat pe propria piele înălțimile Splash! Vedete la apă: ”Mi se pare... Doamne ferește!”

“Mi-ar fi plăcut să faci ceva cu acea pălărie. Ceva ce nu ai făcut în mod evident. Ție cine îți spune Pălărierul Nebun? Iepurașul de Paște? (…) Mi-ar fi plăcut să faci ceva puțin mai creativ. Nu voi judeca săritura, mie mi-a plăcut”, a zis Iulia Albu.

“Felicitări, Radu! A fost o săritură foarte frumoasă. (…) N-ai avut desprindere, a fost o săritură simplă. Săritura aceasta în general îi învățăm pe copii să o facă la început, (…) dar mă așteptam d ela tine să faci ceva mai greu. Aceasta este o cădere”, i-a transmis Bogdan lui Radu.

Radu Itu a primit nota 7,5 de la Jean, nota 7,5 de la nea Marin, nota 7 de la Bobo și Iulia i-a oferit nota secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Margherita de la Clejani a leșinat înainte de a sări de la 5 metri: „Am sărit deja?"... Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac, săritura de la 10 metri care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. "Nu mă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x