Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1

Cea de-a cincea ediție "Splash! Vedete la apă", din 4 septembrie 2021, a ajuns la final. Iată cine este finalistul serii, care a reușit să fie cel mai bun după punctajul juraților.

Colaj foto concurenti editia 5 Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021 Galerie
Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1 | Antena 1

Încă o ediție Splash! Vedete la apă, încă o seară de excepție, încă un finalist. Toți concurenții au făcut valuri și toți sunt curajoși, indiferent că au sărit de la trei, cinci, șapte sau zece metri înălțime.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a patra ediție a emisiunii de la Antena 1

Jurații sunt exigenți când vine vorba de notarea concurenților, dar unul singur este finalistul serii. Iată cine este finalistul celei de-a cincea ediții Splash! Vedete la apă.

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1

Cea de-a cincea ediție a show-ului Splash! Vedete la apă, din data de 4 septembrie 2021, și-a desemnat câștigătorul.

Pe locul trei, a ieșit Blaze, iar pe locul doi s-a clasat talentata Elena Ionescu. Jador este cel care a făcut cea mai bună impresie și cel căruia i-a ieșit cel mai bine săritura în apă. Concurentul a obținut 9,5 de la jurata cu note misterioase, Iulia Albu.

Când a aflat că el a câștigat ediția, Jador s-a bucurat și și-a îmbrățișat imediat ceilalți colegi, dar și pe prezentatori i-a strâns tare în brațe.

Ediția aceasta i-a avut concurenți pe: Blaze, Stelian Milu, Elena Ionescu, Doinița Oancea și, desigur, Jador, câștigătorul serii, care va ajunge în Marea Finală a show-ului Splash! Vedete la apă.

După ce și-a primit cecul de 1.500 de euro, Jador a spus: "Toți banii pe care îi fac aici, îi dau aici la spital!", moment în care toată lumea a început să îl aplaude și să îl felicite. "Bravo, bă, băiatule! Bravo!". Jador va mai avea un hop de trecut în Marea Finală a show-ului.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador le-a adus părinților lui lacrimi în ochi, iar nea Marin i-a dat o "... Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 5. George Tănase i-a luat la rost și la roast pe concurenții ediției 5 Splash! Vede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x