Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador le-a adus părinților lui lacrimi în ochi, iar nea Marin i-a dat o "lecție"

Jador a fost pe placul juraților, iar un moment emoționant a fost cel în care le-a făcut o declarație de iubire părinților lui, după săritura în bazin. Iată ce le-a spus concurentul, în cea de-a cincea ediție de Splash! Vedete la apă.

Jador la Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021 Galerie
Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador le-a adus părinților lui lacrimi în ochi, iar nea Marin i-a dat o "lecție" | Antena 1

Jador a reușit să facă o figură frumoasă la Splash! Vedete la apă. Cântărețul de manele s-a ținut de năzbâtii, dar au fost și momente în care i-a emoționat pe toți. Cum ar fi cel în care a vorbit despre părinții lui, de față cu aceștia.

Jador, săritura de la 10 metri la Splash! Vedete la apă: "E aici mama?" / "Zici că sunt un copil din-ăla terminat!"

Odată ajuns sus de tot pe platformă, la 10 metri înălțime, Jador și-a căutat din priviri mama. "E aici mama? Deci fii atentă, a venit mama la mine și mi-a zis așa: 'Dacă sari de la 10 metri, mori!'. Mor de mâna ei!", i-a spus Jador frumoasei Ramonei Olaru.

Cu lacrimi discrete în ochi, mama lui a declarat: "I-am zis să nu sară de acolo. Mi-e frică, vă dați seama, ca oricărui părinte...".

Înainte să sară, cântărețul a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut până acum de-a lungul timpului și a mai spus că este mândru de Bacău, județ din care provine. Apoi, a sărit!

"Splash! Vedete la apă" s-a filmat chiar în Bacău, iar Jador provine la rândul lui dintr-o comună din Bacău, însă a mărturisit că nu a ajuns niciodată la acel bazin unde au avut loc filmările: "Sunt de la țară, cu vaca, coasa, cu sapa, cu prășit, cu toate...".

"Tu ai mai venit vreodată aici?", l-a întrebat Răzvan Fodor.

"Nu, n-am venit niciodată aici. Nici nu ştiam că există zona asta, nu știam că există terase mișto pe aici... Jur, nu știam! Aveau eu bani să ies în oraș? Ar fi fost bine. De înotat am învățat să înot în gârlă", a spus Jador.

Cântărețul a avut de transmis un mesaj juraților, dar în special părinților lui dragi: "Toți copiii din lumea asta să asculte de părinți și să îi iubească. Iartă-mă, Doamne, nu pot să te iubesc mai mult decât îi iubesc pe părinții mei".

Jurizarea lui Jador de la Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021: "Te-ai împrăștiat puțin cu picioarele prin aer"

Nea Marin l-a comparat pe Jador cu un pui de barză, care încearcă să își ia zborul pentru prima dată, moment în care Jador s-a dus spre masa lui. Nea Marin și-a scos pantofii când a văzut că Jador se apropie de el și n-a ezitat să-i folosească: "Stai acolo, stai acolo! Treci la loc. Gata, gata".

Juratul n-a putut să nu recunoască, însă, faptul că Jador a fost curajos pentru că a sărit de la 10 metri: "Cred că îți ieșea o săritură foarte bună, dar te-ai grăbit. Te-ai grăbit!", a mai spus nea Marin.

Clara Gherase: "Te-ai împrăștiat puțin cu picioarele alea prin aer, dar te-ai echilibrat pe parcurs și ai avut o intrare destul de frumoasă în apă".

Jean de la Craiova s-a dus lângă Jador și i-a strâns mâna: "Băi, ai sărit frumos. Ai avut curaj. N-a stat pe gânduri, ce să mai stai pe gânduri. Foarte mișto, bravo".

Iulia Albu: "Săritura a fost puțin caraghioasă și ai sărit înainte să vină momentul, dar eu apreciez entuziasmul. Mi s-a părut interesant ce ai făcut. Puteai mai mult, nu ai făcut o săritură foarte complicată și nici nu ai executat-o foarte bine".

Iată ce note a primit Jador:

Nea Marin - 8,5
Clara Gherase - 5,5
Jean de la Craiova - 9,0

Nota Iuliei Albu a fost secretă.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador, show la repetiții. Ce i-a făcut ispitei Maria Ilioiu... Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x