Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Stelian Milu a îmbrăcat un costum cu mușchi, ca să aibă curaj, și i-a uimit pe toți

Stelian Milu s-a aruncat pentru prima dată în viața lui într-un bazin olimpic, la Splash! Vedete la apă. Mare a fost uimirea tuturor când l-au văzut de la ce înălțime a decis să sară. Pentru mai mult curaj, el a îmbrăcat un costum cu mușchi.

Colaj foto Stelian Milu la Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021, imbracat intr-un costum cu muschi Galerie
Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Stelian Milu a îmbrăcat un costum cu mușchi, ca să aibă curaj, și i-a uimit pe toți | Antena 1

Stelian Milu este actor, regizor și organizator de evenimente. Are un lung șir de porecle, printre care "Scufițul roșu" și "Domnul Țiți". Fostul concurent de la iUmor spune că a venit la Splash! Vedete la apă ca să își doboare unele recorduri personale și pentru a câștiga, de ce nu.

El a îmbrăcat un costum cu mușchi, ca să aibă mai mult curaj, și așa a sărit în apă. S-a jucat puțin înainte și nu s-a oprit la șapte metri, ba chiar le-a spus tuturor că ar vrea să se întoarcă la cinci, de fapt. Până la urmă, s-a dus cel mai sus, la 10 metri.

"Doamne, Dumnezeule!", a spus Iulia Albu când l-a văzut acolo.

"Nici nu mă gândeam! Ne-ai dat emoții! Trebuie să îți iasă", a exclamat Ramona Olaru.

Stelian Milu, săritura de la 10 metri la care nimeni nu se aștepta: "Și-a depășit condiția!"

Înainte de a sări în bazin, Stelian Milu a primit încurajări de la vedete, inclusiv de la Loredana Groza și Cătălin Botezatu.

"Îți urez multă baftă și bălăcește-te și pentru mine!", i-a transmis Loredana Groza, jurata X Factor 10, iar Cătălin Botezatu i-a spus: "Ai grijă cum sari! Fără prea mulți stropi! E important... Să faci o săritură de 10 și să ne faci pe noi toți din gașca ta, prietenii tăi, să fim mândri de tine!".

De pe margine, a primit încontinuu susținerea lui Jador. "Eu sunt sigură că el acum a intrat în pielea personajului, se vede Superman, și sare de la 10... perfect!".

Jurizarea lui Stelian Milu la Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021

Nea Marin: "Ai încercat tu o săritură, dar nu ți-a ieșit. Ai vrut să te desprinzi, dar nu te-ai desprins așa cum trebuia".

Jean de la Craiova a apreciat curajul lui Stelian Milu de a sări de la 10 metri. "Ai făcut show, ne place asta pentru că publicul asta vrea, să faci show".

Clara Gherase a fost puțin mai exigentă: "Te-ai desprins cam cu frică. Ai dus brațele prea devreme jos, lângă corp, te-ai relaxat în aer și asta s-a văzut, că ai venit foarte rău în spate".

Iulia Albu: "Mie mi-a plăcut. Mi-a plăcut în primul rând pentru că ai fost o apariție. Te-ai gândit ce să faci, să fii spectaculos, mi-a plăcut jocul cu 5, 7, 10 metri, chiar foarte interesant. Știu că ai aterizat puțin pe spate, dar eu voi puncta show-ul și partea creativă".

Iată ce note a primit Stelian Milu:

Jean de la Craiova - 7,5
Nea Marin - 7,0
Clara Gherase - 3,5

Nota Iuliei Albu este secretă.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 29 august 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a patra ediție a emisiunii de la Antena 1

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Doinița Oancea a avut momente în care a plâns, dar a primit toate laudele după... Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Maria Ilioiu i-a ținut pe toți în suspans, având multe ezitări. Jador: "H...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x