Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Black Matias a fost aproape de un incident, odată ajuns în apă: "Sper că nu l-am lovit!"

Black Matias sau Alexandro Matias, pe numele real, este cântăreț și fost concurent de la Chefi la cuțite. Iată cum s-a descurcat în cea de-a șasea ediție de Splash! Vedete la apă și cât de aproape a fost de un incident.

Black Matias, colaj foto, la Splash! Vedete la apă Galerie
Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Black Matias a fost aproape de un incident, odată ajuns în apă: "Sper că nu l-am lovit!" | Antena 1

Black Matias și-a făcut intrarea pe una dintre melodiile lui, "Viteză Ferrari". El este unul dintre artiștii lui Alex Velea, fost concurent la Chefi la cuțite, sezonul 9 și co-prezentator al emisiunii "Prețul cel bun", care are premiera mâine seară, 6 septembrie 2021, de la 18.00, la Antena 1.

"La Chefi la cuțite a fost cea mai frumoasă experiență în ceea ce privește entertainment-ul, m-am simțit scos din punctul meu de confort. Am rămas prieten cu foarte mulți din sezonul 9", a spus Matias în interviul pentru Splash! Vedete la apă.

"Cu Riki am fost în aceeași echipă (n.r. la Chefi la cuțite), acum concurăm unul împotriva celuilalt, dar energia de familie tot aici este", a mai spus.

Și la Splash! Vedete la apă, artistul a declarat că se simte, de asemenea, scos din zona de confort. "E un challenge, sper să-mi depășesc limitele".

La antrenamente, s-a și văzut acest lucru. Claudia i-a fost antrenoare și aceasta a avut mare încredere în forțele lui.

"Nu vreau să facem săritura asta. E prea ușoară", a spus Claudia, la antrenamente.

"Eh, arăt eu a din-ăsta căruia trebuie să-i dai chestii complicate?", a răspuns Alexandro Matias.

"Da, plus că ai vrut de la început chestii complicate", a conchis antrenoarea.

Black Matias, săritura de la cinci metri la Splash! Vedete la apă: "Sper că nu l-am lovit!"

Înainte să sară în bazin, Matias a ținut să-i mulțumească în fața tuturor lui Sandy pentru faptul că l-a ajutat să își depășească limitele, apoi a vorbit despre cât de bine s-a simțit alături de toți colegii lui de la Splash! Vedete la apă pe parcursul filmărilor, dar și alături de foștii colegi de la Chefi la cuțite.

Matias a făcut prima lui săritură, la antrenamente, chiar de la 10 metri înălțime.

"Echipa, cumva, m-a păcălit că toți concurenții au sărit de la 10 și am sărit și eu de la 10, așa că am început cu greul".

Matias a fost totuși aproape de un incident. "Te-ai dus până în scafandru", i-a spus Fodor. "A venit până în tine, nu?", l-a întrebat Răzvan Fodor pe scafandrul aflat în apă.

"Da".

"Un pic", a spus Black Matias. "Eu sunt obișnuit cu baschetul, am vorbit foarte mult cu Claudia și mi-a spus că aici nu facem săritură în lungime... Sper că nu l-am lovit".

"N-auzi, atât mai aveai, ăsta a fost semnul", a spus Fodor.

Jurizarea lui Black Matias de la Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021: "Ai corp frumos, de atlet, mă așteptam la o săritură mult mai bună"

Nea Marin: "Ai corp frumos, de atlet, mă așteptam la o săritură mult mai bună. Eu o să am grijă să punctez în așa fel încât să fii și tu mulțumit, dar să fie mulțumit și concurentul dinaintea ta".

Jean de la Craiova i-a făcut complimente lui Matias și invers: "În afara faptului că avem o culoarea frumoasă amândoi, ia uite, e bine?", a spus Jean, iar Matias a spus: "Dacă tot mă laudă, îl laud și eu pe el. Îmi place foarte mult stilul pe care l-ai adoptat. Am trecut pe lângă el și nu l-am recunoscut".

Matias a încercat să negocieze cu Iulia Albu: "Nici Sandy nu cred că a mai făcut treaba asta niciodată în afară de gimnastică... Chiar dacă suntem unul împotriva celuilalt, eu tot merg pe energia de familie și dacă 0,5 pe care ai putea să îi dai în plus ar fi strict din cauza faptului că are puțină experiență în circ, poți să renunți la 0,5 ca să fim o familie".

Iulia Albu: "E un discurs foarte frumos, dar din păcate aici lucrurile nu stau așa. Să lăsăm discursurile populiste, te rog, că nu suntem în campanie politică, dar e bine că ai ambiții în această direcție, o să țin cont", a spus jurata.

Clara Gherase: "Te felicit că ai încercat o săritură cu intrare în cap, o cădere, să spun. Numai că execuția din această seară nu a fost foarte bună, nu știu ce ai făcut la antrenamente, cum ai reușit, dar acum nu prea ți-a ieșit".

Iată ce note a primit Black Matias:

Nea Marin - 7,5
Clara Gherase - 3,5
Jean de la Craiova - 8,0

Nota Iuliei Albu a fost secretă.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Jurații vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Sandy a sărit excepțional în apă, stând în mâini! Care e drama neștiută a conc... Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Rikito Watanabe, cel mai energic concurent, săritură cu emoții. "Ne cerem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x