Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Rikito Watanabe, cel mai energic concurent, săritură cu emoții. "Ne cerem forte scuze"

Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la cuțite, sezon 9, a acceptat invitația de a veni și la Splash! Vedete la apă, tocmai pentru că este atât de iubit de toată lumea. Iată cum s-a descurcat tânărul în cea de-a șasea ediție a celui mai răcoritor show de la Antena 1.

Rikito Watanabe, în cea de-a șasea ediție Splash! Vedete la apă Galerie
Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Rikito Watanabe, în cea de-a șasea ediție | Antena 1

Rikito Watanabe este de nouă ani în România, dar mărturisește că încă nu ne-a învățat bine limba. O înțelege, dar cu exprimarea e puțin mai greu. Concurent Splash! Vedete la apă și fost concurent Chefi la cuțite, acesta dă dovadă de curaj oriunde s-ar afla: în bucătărie sau la un bazin olimpic.

Când a ajuns prima dată la bazinul olimpic și i-a văzut pe ceilalți concurenți, Riki a rămas înmărmurit: "Io trebuie să faci asta?! Oh, my God. Deja sunt emoționat!".

Riki a crezut că va sări doar o dată în bazin, în fața juraților, nu s-a gândit că o să aibă parte și de antrenamente înainte. În cele din urmă, el a ales platforma cea mai înaltă ca să sară în apă în fața juraților.

Rikito Watanabe, săritura cu emoții de la 10 metri înălțime la Splash! Vedete la apă: "Vai de mine! Incredibil!"

Rikito Watanabe a sărit pentru prima dată de la 10 metri înălțime chiar în fața juraților. La antrenamente, fostul concurent de la Chefi la cuțite a ales înălțimi mai mici.

Citește și: Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public. Jador, al cincilea finalist din acest sezon

"Eu nu minți, are mare emoții", a spus Riki.

"De ce ai vrut să sari de la 10 metri dacă nu ai făcut practică aici?", l-a întrebat Ramona Olaru, la care Rikito a răspuns: "În prima zi când am ajuns la filmare aici, am spus pe cameră că voi sări de la 10 metri, trebuie să fac asta. Dacă ești bărbat și ai spus, trebuie să faci!".

Rikito Watanabe i-a uimit pe toți cu săritura lui, fără nicio exagerare. Imediat cum s-a scufundat, toți au exclamat: "Vai de mine! Incredibil! Mamă!", semn că au rămas impresionați. Riki recunoaște că a avut emoții și a spus asta cu cea mai mare doză de bună dispoziție, așa cum e el de obicei.

"Tu din ce îți iei energia, omule? Uite, noi ne luăm din cafea, tu din ce?!", l-a întrebat Răzvan Fodor. Rikito a răspuns: "Eu sunt crescut așa!".

Jurizarea lui Rikito Watanabe la Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021: "Țin să mulțumesc, avem de învățat toți de la el"

Jean de la Craiova: "Eu îl știam pe Riki, e un tip extraordinar, pozitiv, de toate. Chiar dacă a sărit de la 10, a fost o săritură în picioare. Curajul lui e de apreciat. Riki, ăsta e el, face lumea fericită oriunde apare".

Nea Marin: "Desprinderea a fost bună, dar un pic așa, cu teamă, și în apă te-ai redresat și ai intrat bine. De la mine o să ai o notă bună".

Clara Gherase: "Mi-a plăcut săritura. Chiar dacă ai ales o săritură simplă, ai executat-o foarte bine și de la cea mai mare înălțime. Ai fost echilibrat în aer, ai avut o împingere foarte puternică din platformă și o intrare foarte bună în apă".

Iulia Albu: "Mi s-a părut că ai făcut o săritură foarte bună. Mă bucur că ai avut curaj, ești un tip foarte simpatic".

Claudia a fost antrenoarea lui, "șefa", "sensei" sau "doamna", cum i-a spus Riki: "Țin să mulțumesc că am avut ocazia să lucrez cu un om ca el. N-am mai întâlnit un respect și un bun simț atât de dezvoltate, avem de învățat toți de la el. Sper să ne dea de gândit comportamentul lui".

Iată ce note a primit Rikito Watanabe:

Nea Marin - 8,0
Clara Gherase - 5,5
Jean de la Craiova - 8,5

Nota Iuliei Albu a fost secretă.

Răzvan Fodor i-a mulțumit lui Riki după jurizare și i-a spus să nu își mai ceară scuze atât de des, pentru că tânărul a tot repetat acest lucru de-a lungul ediției. "Ești foarte tare, nu-ți mai cere scuze. Ești genial!", i-a spus Fodor.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Jurații vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Black Matias a fost aproape de un incident, odată ajuns în apă: "Sper că ... Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Raluca Podea nu știe să înoate și se teme de înălțime, dar a sărit! "Uite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x