Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Situație fără precedent la finalul celei de-a șasea ediții. Ce au decis jurații

Iată că cea de-a șasea ediție Splash! Vedete la apă a ajuns la final. E o ediție diferită, însă. Jurații au luat o decizie cum n-a mai existat niciodată în istoria show-ului.

Concurenti editia sase Splash! Vedete la apa Galerie
Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Situație fără precedent la finalul celei de-a șasea ediții. Ce au decis jurații | Antena 1

Ca în fiecare ediție, toți concurenții s-au descurcat și toți sunt curajoși, indiferent că au sărit de la trei, cinci, șapte sau zece metri înălțime. Cea de-a șasea ediție, însă, a venit cu ceva nou pentru ei. Iată ce s-a întâmplat la finalul acestei seri.

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Situație fără precedent la finalul celei de-a șasea ediții. Ce au decis jurații

Răzvan Fodor a anunțat clasamentul celei de-a șasea ediții Splash! Vedete la apă, iar toată lumea a așteptat cu nerăbdare să vadă ce concurent va merge mai departe.

Pe locul 3 a ieșit Marian Pavel, care a mai avut dreptul la o săritură. Pe locul șase, cu notă secretă 4, s-a clasat Raluca Podea, care a fost eliminată astfel și "a intrat la apă". Pe locul doi s-a clasat Sandy, cu nota secretă 7,5. Aventura s-a terminat și pentru Matias, cu nota secretă de 5,5. Pe primul loc în această seară, cu nota secretă 10, este Riki. Adriana Bahmuțeanu a obținut locul 4, fiind eliminată.

În cele din urmă, dintre cei trei rămași în concurs (Marian, Riki și Sandy), Marian a ieșit pe locul trei. Așadar, ce se va întâmpla mai departe? Cine va câștiga cea de-a șasea ediție? Jurații au luat o decizie fără precedent.

Pentru prima dată în istoria show-ului, în Marea Finală vor ajunge doi concurenți dintr-o ediție, nu unul singur: Sandy și Riki, ambii concurenți în ediția 6 din Splash! Vedete la apă, vor merge amândoi mai departe.

Bucuria a fost enormă pentru fiecare! Cei doi s-au luat în brațe de fericire. "Ce nebunie!". Ei au primit amândoi un singur cec, de 1.500 de euro.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public. Jador, al cincilea finalist din acest sezon

Jurații vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 5 septembrie 2021. Adriana Bahmuțeanu a făcut super spectacol! "La forma mea de cozonac, ast... Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 6. George Tănase a luat la roast prestația lui Riki Watanabe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x