Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Alex Brebenoiu a sărit de la 7 metri pentru soția lui. Ce i-a declarat

Devenit cunoscut în urma participării la emisiunea Mireasa, unde s-a și căsătorit în direct, Alex Brebenoiu a sărit acum, plin de emoții, pentru soția sa.

Colaj cu Alex Brebenoiu și soția lui la Splash! Vedete la apă Galerie
Alex Brebenoiu a sărit de la 7 metri pentru soția lui | Antena 1

După ce a avut curajul să se căsătorească în direct și să și rămână căsătorit și-n ziua de azi, Alex Brebenoiu continuă să facă gesturi pentru a-și impresiona soția.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Alex Brebenoiu, despre săritură: "Mi-e frică de mor, dar fac asta pentru soția mea. Te iubesc!"

Hotărât să-și învingă anumite frici dar și sș-i demonstreze soției că nu s-a căsătorit cu un bărbat care dă înapoi, Alex a decis să sară și a sărit de la 7 metri.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine sunt câștigătorii ediției de azi

De pe margine, vorbele de ăncurajare și d eiubire au curs valuri, valuri din partea soției, iar prezentatorii și jurații au fost impresionați de vorbele adresate reciproc.

După săritura care, în ochii soției, a fost perfectă, nea Mărin a avut și el două vorbe pentru Alex. Să dea Dumnezeu să aud declarațiile astea de iubire și peste mulți ani. Eu am 42 de ani cu soția mea și o iubesc și azi la fel ca la început. Așa vreau să vă văd și pe voi, a spus el, iar Alex i-a confirmat că așa va fi.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge a sărit de la 5 metri pe ritmuri de manele. Ce show a făcut artistul

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Codruța Filip, surpriză de zile mari. Cum a sărit de la 10 metri... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022.Andreea Tonciu, "topită" de doleanțele fiica ei, a sărit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x