Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Larisa Udilă Ogică, emoționată de fiul său. Cum a sărit după ce l-a văzut

Larisa Udilă Ogică este o proapspătă mămică ce a lipsit timp d eo săptămână de lângă fiul ei. Emoțiile competiției dar și faptul că era departe de cel mic au copleșit-o, însă i-a fost alături soțul ei.

Colaj cu Larisa Udila , soțul ei și Diana Munteanu la Splash! Vedete la apă Galerie
Larisa Udilă Ogică a sărit de la 5 metri | Antena 1

Larisa Udilă Ogică a fost foarte emoționată la săritură pentru că nu este o fire competitivă, spre deosebire de soțul ei care a făcut sport de performanță.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Larisa Udilă, în lacrimi de emoție pe trambulină

Larisa Udilă este una dintre concurentele care a avut parte d eun sprijin extraordinar din partea soțului ei.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. De ce a izbucnit în lacrimi Diana Sar și cum s-a calmat

Acesta a stat cu ea la antrenamnete și i-a explicat lucrurile, îndemnand-o să-și depășească temerile.

Cu toate acestea, fata a urcat speriată pe trambulină iar când mesajele de încurajare au apărut pe ecran, aceasta s-a emoționat d etot.

Cel mai puternic a înduioșat-o să-l vadă pe băiețelul ei de care era despărțită de o săptămână și pentru care a sărit.

Sar pentru băiețelul meu, sper să nu-l dezamăgesc niciodată, a spus Larisa. După săritură, Iulia Albu a apostrofat-o pentru aceste vorbe. Niciodată să nu mai spui că-ți poți dezamăgi copilul.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Alina Petre, sora lui Mihai Petre, a făcut senzație în costum de baie

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022.Andreea Tonciu, "topită" de doleanțele fiica ei, a sărit... Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Piticu a sărit periculos, dar perfect. Iulia Albu a dezvăluit not...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x