Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Sonny Medini a avut un moment unic. Ce a făcut

Sonny Medini a impresionat nu doar o dată, ci de două ori consecutiv. Vedeta a venit împreună cu gașca sa și au executat niște sărituri care au ridicat ștafeta competiției.

Colaj cu Sonny Medini, nea Marin și Răzvan Fodor la Splash! Vedete la apă Galerie
Sonny Medini a impresionat nu doar o dată, ci de două ori consecutiv. | Antena 1

Primul concurent al ediției de azi, Sonny Medini, venit datorită wild card-ului oferit de Clara, a venit cu două momente incredibile.

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Dublu salt mortal executat aproape perfect de Sonny Medini. "Bravo, tati!"

Artistul a venit împreună cu fiica sa dar și cu alți nepoți și au făcut, cu toții, un sincron d ela fiecare platformă de sărituri.

Citește și:Codruța Filip și Piticu s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă. 2 foști concurenți vor reveni cu wild card

Juriul a fost total impresionat, mai cu seamă că, până acum, nimeni nu a oferit asemenea spectacol. Aterizările au fost aproape perfecte iar nea Mărin și-a arătat tot respectul.

Sătirtura care a fost punctată a fost una care a dat emoții celorlați concurenți pentru că este una extrem de dificilă, iar Sonny a executat-o foarte bine.

Nea Mărin, precum și juriul, l-au felicitat intens pe Sonny și l-au punctat ca atare.

Jos pălăria, Sony!, i-a adresat, cu respect, Nea Mărin italianului.

Citește și:Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Ce concurenți merg în Finala săptămânii. Juriul a luat o decizie

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Cum arată Ramona Olaru și Monica Bîrlădeanu în ținute de colecți... Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Codruța Filip nu încetează să suprindă prin curaj și ambiție. Cum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x