Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cristi Iacob, săritură „specială” de la 3 metri. Soția sa l-a încurajat

Cristi Iacob a apărut într-o postură în care nu mulți s-ar fi așteptat să îl vadă. Juratul de la Te Cunosc de Undeva a intrat intrat în pielea concurentului și a dat tot ce are mai bun pentru nota maximă.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cristi Iacob, săritură „specială” de la 3 metri. Soția sa l-a încurajat Galerie
Cristi Iacob a apărut într-o postură în care nu mulți s-ar fi așteptat să îl vadă. | Antena 1

Cristi Iacob a făcut show total în platoul emisunii Splash! Vedete la apă. Concurentul nu doar că a avut o săritură neașteptată, dar și intrarea sa a făcut deliciul tuturor. El a avut o coregrafie plină de energie pe piesa „Let Me Entertain You”, a lui Robbie Williams și la un moment dat, a făcut chiar și spagatul.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Soția lui Cristi Iacob, apariție rară la TV. Cum a sărit concurentul

Juratul de la Te cunosc de Undeva a venit să demonstreze că nu îi lipsește curajul, iar „spectacol” este al doilea său nume. Telespectatorii au avut astfel ocazia să îl vadă în cu totul altă postură și au rămas cu gura căscată.

Cristi Iacob a fost susținut, din platoul, de dansatorii din baletul Furnix Team care i-au scandat numele, dar a primit și un mesaj emoționant de acasă.

„Mami, tu ești cel mai bun, sunt mândră de tine, te iubesc așa că forța!”, i-a transmis Gabriela, soția actorului, pe care acesta o ține departe de ochii curioșilor.

Și Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva, alături de adorabila sa fiica, și Pepe l-au încurajat pe colegul lor.

Cristi Iacob a sărit doar de la 3 metri, însă mișcarea lui a fost, într-adevăr, nemaivăzută. Din roată, el a plonjat în bazin și a avut o intrare în apă nu la fel de bine executată.

„A fost o săritură comică. Nici nu știu cum să ți-o punctez pentru că nu e o săritură din sărituri în apă. Apreciez nebunia ta și curajul tău de a te arunca așa. Ți-ai luat un avânt prea mare, din această cauză nu puteai să controlezi intrarea în apă. Te felicit pentru nebunia ta!”, i-a spus Clara Gherase.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Dima Trofim, în lacrimi după mesajul soției lui. Cum arată mama ș... Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Situație fără precedent. Cristi Iacob și-a cedat locul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x