Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Dima Trofim, în lacrimi după mesajul soției lui. Cum arată mama și sora sa

Dima Trofim a fost compleșit de emoții după ce urmărit mesajele de susținere venite din partea familiei lui. Mama, sora, soția, dar și micuța lor fiică i-au trimis încurajări. Cu toate acestea, a reușit o săritură de excepție.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Dima Trofim, în lacrimi după mesajul soției lui. Cum arată mama și sora sa Galerie
Dima Trofim a fost compleșit de emoții după ce urmărit mesajele de susținere venite din partea familiei lui. | Antena 1

Dima Trofim a reușit să impresioneze pe toată lumea cu săritura lui de la Splash! Vedete la apă. Acesta a pregătit un moment spectaculos, de pe ce mai înaltă platformă, iar juraților nu le-a venit să creadă când au văzut ce i-a ieșit.

Dima Trofim a primit încurajări de la familia sa. Cum arată sora și mama lui. Imagini adorabile cu bebelușul prezentatorului

Dima s-a pregătit intens la antrenamente pentru o săritură spectaculoasă în timpul concursului. După ce și-a învins frica de a sări de la 5 metri, nimic nu l-a mai oprit și a surprins pe toată lumea cu momentul din concurs.

Ajuns la 7 metri, el i-a spus Ramonei Olaru care îl aștepta acolo că în urma unei discuții cu antrenoarea lui, a hotârât să urce pe cea mai înaltă platformă.

Înainte de a sări, concurentul de la Splash! Vedete la apă a primit mai multe mesaje emoționante acasă.

„Bună, Dima. Vezi unde suntem noi? Sus pe roată. Mama a urcat la acastă înălțime pentru susținerea ta. Îți dorim mult succes! Baftă! Doamne ajută”, a fost mesajul primit din partea mamei și surorii lui.

„Știu că nu te așteptai la acest mesaj, dar știi vorba aia: Niciodată să nu spui niciodată. Ești un sportiv extraordinar, dar știu că ceva te ține în loc și anume tema de înălțime. Mi-a spus Ania să îți transmit că indiferent de la ce înălțime vei alege să sari, ea te iubește enorm și este mândră că ești tatăl ei. Iar eu sunt mândră că ești iubitul meu. Te pupăm și suntem alături de tine și îți ținem pumnii”, au fost cuvintele soției sale care l-au emoționat până la lacrimi.

„Deci, jur. Sunt emoționat din multe puncte de vedere”, a mărturisit Dima Trofim.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cine e Erika Isac, concurenta care și-a învins fricile. Cum a săr... Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cristi Iacob, săritură „specială” de la 3 metri. Soția sa l-a înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x