Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Ramona Olaru și Iulia Albu au strălucit, la propriu, în ținute uluitoare

Iulia Albu a avut o intrare în scenă surprinzătoare și le-a adresat câteva cuvinte atât prezentatorilor și colegilor de la masa juriului, cât și celor care urmează să sară în ediția din această seară.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Ramona Olaru și Iulia Albu au strălucit, la propriu, în ținute uluitoare Galerie
Iulia Albu a avut o intrare în scenă surprinzătoare și le-a adresat câteva cuvinte atât prezentatorilor și colegilor de la masa juriului, cât și celor care urmează să sară în ediția din această seară. | Antena 1

Așa cum ne-au obișnuit deja atât prezentatoarele Splah! Vedete la apă, cât și doamnele din juriu au făcut senzație cu ținutele lor de gală. Venite parcă de pe covorul roșu, Ramona Olaru și Iulia Albu au atras toate privirile cu rochiile lor care au strălucit, la propriu.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Ramona Olaru, decolteul jucăuș care a atras toate privirile

Gazda show-ului și-a obișnut deja publicul cu aparițiile ei uluitoare. Prezentaotoarea TV nu se teme să poarte ținute care îi pun în valoarea atuurile fizice, iar de data aceasta a atras toate privirile cu decolteul ei jucăuș.

Ramona Olaru a purtat o rochie neagră, cu un accesoriu alb în zona bustului, care i-au lăsat la vedere picioarele lungi și decolteul generos. Ea li-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei statment, în formă de fulger, bătuți în pietre prețioase.

Pantofii cu toc înalt nu au lipsit nici de această dată, și astfel, au trasformat ținuta vedei într-una uluitoare, de la care nu îți mai poți lua ochii.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Iulia Albu, apariție îndrăzneață într-o rochie cu crăpătură adâncă. Schimbul de replici savuros cu Nea Mărin

Iulia Albu i-a șocat din nou, atât pe telespectatori cât și pe cei din platoul emisunii Splash! Vedete la apă cu apariția sa spectaculoasă. Însă, de data aceasta, jurata show-ului a optat pentru o rochie cu crăpătură adâncă pe picior, care a făcut subiectul discuțiilor celor din platou.

Și apariția Iuliei Albu a fost una total neașteptată. În momentul în care Răzvan Fodor prezenta jurații, aceasta nu se afla la pupitru, dar a apărut ulteior făcând o defilare de podium.

„E plină de aur!” au strigat Cosmin Natanticu și Nea Mărin, când au văzut-o.

Iulia Albu a mers apoi lângă prezentatoare pe care le-a complimentat, dar a avut și câteva cuvinte de spus la adresa concurenților și a colegilor de la masa juriului.

„Vreau și eu să stau aici înte voi în seara asta și să mă uit și eu la concurenți, cum arată de aici”, a mărturisit creatoarea de modă.

„Solzi de pește”, a spus Razvan Fodor despre rochia strălucitoare a acesteia.

„Solzi de dragon”, l-a corectat ea repede.

„Dar ce zici de Zani? Uite ce timid e el acolo. Cred că nu știe să sară. Paula, tu nu aveai moment mai târziu? Eu astăzi am vrut să vă spun doar așa: Că avem două superbități de prezentatoare. Ia uitați-vă ce frumoase sunt. Un superb prezentator, niște oameni minunați care sar pentru noi în fiecare seară, pentru că noi, din juriu, nu suntem în stare. Cu excepția lui Natanticu. Bravo, Natanticu! Și bineînțeles Clara”, a mai declarat Iulia Albu.

Jurata de la Splash! Vedete la apă nu l-a uitat nici pe Nea Mărin despre care a zis: „aș fi vrut să spun ceva bun despre Nea Mărin, dar nu a ieșit. Poate data viitoare”.

„Deci așa, Găinușa, da?”, a răspuns și juratul.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Iulia Albu, dezvăluiri despre ținutele extravagante de la Splash! Vedete la apă, sezonul 5. Va purta o rochie cu mii de ... Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Paula Chirilă, emoționată de mesajul fiicei sale. De unde a reuși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x