Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Zanni a aprins spiritele în platou. Mesajul surprinzător al lui Alex Velea

Zanii a venit cu cuvintele și ambiția la el. Plin de determinare, el a avut câteva lucruri acide de spus la adresa „dușmanilor” lui, iar jurații i-au taxat comportamentul.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Zanni a aprins spiritele în platou. Mesajul surprinzător al lui Alex Velea Galerie
Zanii a primit încurajări de la Alex Velea și cei doi băieți ai artistului. | Antena 1

Zanni a făcut show total în platoul emisunii Splash! Vedete la apă. Concurentul s-a pregătit intens pentru săritura sa și nu a plecat de la antenamente până nu a considerat că este îndeasjuns de stăpân pe sine. Ambiția și determinarea lui i-au impresionat chiar și pe antrenori, care au spus că are stofă de campion.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Zanni a sărit în cap de la 3 metri. Alex Velea și cei doi fii ai lui i-au transmis un mesaj de încurajare

Zanni a urcat pe platforma de 3 metri pregătit pentur săritura în cap pe care a exersat-o la antrenamente. Înainte de asta, Ramona Olaru l-a întrebat despre declarați sa potrivit căreia „un bărbat care nu sare de la 10 metri este fătălău”.

„Eu am sărit deja de la 10 metri. Sunt filmările. O să le vadă oamenii acasă, de la antrenamente”, a spus el.

„O să sar de la 3 metri, o săritură pe care nu știu dacă o să o mai facă și colegii mei. E ceva foarte simplu care este preludiul pentru altă săritură spectaculoasă și dacă ajung în finală, o să sar cum tebuie, sper”, a mai adugat Zanni.

Pentru a prinde curaj, concurentul de la Splash! Vedete la apă a primit mai multe mesaje de susținere, printre care unul chiar de la Alex Velea, semn că zvonurile potrivit cărora artistul și Zanni s-au certat nu sunt adevărate.

„Te pupă, Zanni”! Îți urmă multă baftă în seara asta. Să rămâi în continuare la fel de spectaculos. Ia-le și premiul ăsta și fă-ne mândri de tine!”, i-a transmis Alex Velea alături de cei doi băieți ai săi cu Antonia, Dominic și Akim.

Zanii a mai mărturisit că a venit în emsiune pentru bani și a urmat un schimb de replici tăios între el și Paula Chirilă.

„De ce n-ai zis, Zanni, că ai greutăți? Că puneam mână de la mână, plăteam o rată, făceam o chetă. Ca să nu ne mai încurci pe aici cu figurile, cu schemele tale”, l-a întrebat colega sa de platou.

„Uite d-aia nu te ascult eu pe tine, că e numai gura de tine”, i-a răspuns concurentul.

„Da, recunosc. Am fost foarte nervos cât am stat și la antrenamente, m-am enervat rău de tot pentru că nu le-au lăsat să ne antrenăm 20 de ore. M-au dat afară din bazin. Voiam să mă antrezen mai mult”, a mai adăugat el.

După săritură în cap de la 3 metri, el a fost tras la răspundere de către Razvan Fodor și de jurați pentru cuvintele răutăcioase pe care le-a aruncat.

El a dezvăluit că a venit stresat din cauza altor probleme personale, dar că l-a enervat și Paula. „Și m-a enervat și Paula, de ce să te mint? O respect, are o vârstă, e actriță, e șmecheră, dar m-a enervat că și la antrenamente, înloc să începem mai repede, stătea și se fofila”.

„Să știi că pe Paula nu ar trebui să o respecți pentru că are o vârstă. Ar trebui să o respecți punct. Săritura a fost bună”, i-a spus Iulia Albu.

„Ciocu mic și joc de glezne, nota o să vină la final”, a adăugat și Natanticu.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Paula Chirilă, emoționată de mesajul fiicei sale. De unde a reuși... Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cine e Erika Isac, concurenta care și-a învins fricile. Cum a săr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x