Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu au impresionat cu rafinamentul ținutelor

Episodul 13 din Splash! Vedeta la apă a venit cu multe surprize surprize, de la invitați la ținutele electrizante.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu au impresionat cu rafinamentul ținutelor Galerie
Episodul 13 din Splash! Vedeta la apă a venit cu multe surprize surprize, de la invitați la ținutele electrizante. | Antena 1

Cele două gazde ale emisiunii, alături de juratele Iulia Albu și Clara Gherase au făcut deliciul vizual al publicului și i-au fermecat pe telespectatori cu frumusețea lor. Doamnele de la Splash! Vedete la apă au surprins, din nou, prin alegerile lor vestimentare care le-au pus în valorare trupurile armonioase.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu au purtat ținute demne de covorul roșu în această seară

Așa cum și-a obișnuit publicul, frumoasa Monica Bîrlădeanu poate purta orice, căci tot o apariție este. În seara aceasta, vedeta a optat pentru o rochie încântătoare de un roșu aprins care te face să fredonezi imediat la „Lady in Red”.

Ținuta de gală a prezentatoarei Splah! Vedete la apă a fost accesorizată cu o salbă aiurie care i-a acoperit decolteul generos. Însă crăpătura adâncă i-a lăsat la vedere piciorarele lungi și amețitoare.

Și Ramona Olaru a impresionat cu rochia ei albă cu pene ce i-a pus în valoare silueta de invidiat de la care cu greu îți puteai lua ochii.

Cât despre jurați, ei s-au pregătit, ca de fiecare dată pentru o seară specială. Iulia Albu a ieșit, din nou, în evideță cu o ținută de un argintiu electric.

Vedeta a fost de departe perla rară a acestei ediții, și a surprins pe toată lumea cu felul în care rochia sa arată în partea de jos.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Aza, în lacrimi chiar înainte să facă săritura la Splash! Vedete la apă. Ce i s-a întâmplat cântăreței pe platourile de ... Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Luis Gabriel, show de zile mari în platoul emisiunii. De unde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x