Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Valentin Sanfira și Codruta Filip, moment tensionat la antrenamente

Soția lui Valentin Sanfira l-a însoțit la antrenamente pentru a-i împărtăși câteva din secretele sale, însă încurajările ei nu au fost așa bine primite de cântărețul de muzică populară.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Valentin Sanfira și Codruta Filip, moment tensionat la antrenamente Galerie
Soția lui Valentin Sanfira l-a însoțit la antrenamente pentru a-i împărtăși câteva din secretele sale, însă încurajările ei nu au fost așa bine primite de cântărețul de muzică populară. | Antena 1

După ce soția lui, Codruta Filip a surprins pe toată lumea cu vitejia ei, în episodul 11 din 28 august, Valentin Sanfira a venit să demonstreze că nu este mai prejos. Cântărețul de muzică populară a acceptat provocarea Splsh! Vedete la apă, deși, la fel ca partenera lui, nici el nu știe să înoate.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Valentin Sanfira și Codruta Filip s-au certat la antrenamente.

Cu toate că au participat în ediții diferite ale show-ului Splash! Vedete la apă, Valentin Sanfira și Codruta Filip au fost împreună la antrenamente. Ceea ce părea a fi un as în mânecă al cântărețului s-a transformat într-un moment tensionat între cei doi.

Codruța, care deja a impresionat jurații și publicul telespectator, a încercat în mai multe rânduri să îi „vândă” din secretele ei, dar Valentin nu a fost prea încântat de ajutorul ei.

„Era la 3 metri și nu își asculta antrenorul, își asculta nevasta”, a povestit antrenoarea lui.

„Du-te pe margine și nu te mai uita în jos! Haide, aruncă-te și aia e!”, îi striga Codruța de pe marginea mazinului.

„Băi femeie, mă stresezi! Lasă-mă! Crezi că dacă ai sărit tu, sare toată lumea?! Nu toată lumea e nebună.”, i-a răspuns, la un moment dat, Valentin, de pe platforma de 5 metri.

Ulterior, Valetin și Codruța au mai purtat o discuție, încercâd să se împace.

„Uite, că te filmează omul acela! Îți place că te cerți cu mine la televizor? Uite, zâmbește la cameră, poftim!”, a mai spus ea în timp ce erau filmați.

„Hai cu mine acolo”, i-a spus cântărețul de muzică populară.

„Nu vreau să vin cu tine! Nu vezi că-ți dau emoții?”, a adăugat Codruța.

„Ție îți place să sari. Eu nu pot”, a explicat Valentin.

„Dar nu te-am obligat eu să vii la emisiunea asta. Tu ai acceptat”, i-a mai spus ea

Din fericire, spiritele s-au mai calmat și emoțiile au făcut loc rațiunii, iar în cea de-a doua zi de antrenamente, lucrurile au mers conform planului.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Ștefania Costache „Lolrelai”, apariție de senzație. A refuzat ... Splash! Vedete la apă, episodul 13 din 2 septembrie 2022. Eric de Oliveira, alături de familie în platoul emisiunii. Cum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x