Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Irisha s-a accidentat la antrenamente. De unde a reușit să sară

Irisha a dat totul la antrenamente, dar oboseala și-a spus cuvântul. Concurenta a rămas cu vânătăi pe tot corpul după câteva zile de sărituri.

Irisha a revenit în Finala săptămânii cu ajutorul unui wild card primit din partea Iuliei Albu. Extremd e uimită și de motivată, cântăreața a dat totul la antrenamente pentru a nu o dezamăgi pe jurata care are încredere în ea și i-a oferit o nouă șansă.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Irisha a primit un wild card de la Iulia Albu și s-a accidentat la antrenamente

După ce în platou, nimeni nu a putut trece cu vederea vânătăile ei, Irisha a povestit cum s-a ales cu el.

Cântăreața și-a dorit foarte mult să impresioneze în Finala săptămânii și nu a mai ținut cont de accidentările de la antrenamente. Deși 80% din săriturile ei au ieșit greșit, așa cum a spus antrenorul ei Bobo, aceasta s-a încăpățânat să meargă la platforma de 5 metri.

După a doua încercare, aceasta s-a accidentat foarte tare, iar antenorii au încercat să o susțină și să îi explice unde greșește și ce ar putea îmbunătăți.

„Respiră! Respiră! E ca un pumn în burtă”, i-a spus Cătălin.

„Lasă-mă să mai încerc o dată de la 5, dar nu mai plec așa cum mi-ai zis acum. Mă îndoi și plec”, a spus ea determinată să îi iasă.

Cu toate acestea, încercările repetate și nereușite și-au lăsat amprenta asupra posteriorului ei, acum plin de vânătăi.

„Fiecare lovitură te demotivează să mergi mai departe. Sau dacă urci, ai ezitări la săritură. Ieri mă lăudam că nu am luat nicio burtă. Azi, ciorbă de burtă!. Am luat, din nou, burtă, față, fund”, a mai povestit Irisha.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Zanni, alegere surprinzătoare pentru Finală. Cu cine a sărit î... Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Luis Gabriel, moment istoric la 5 metri. Ramona Olaru l-a susț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x