Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru, ținute de gală

Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au purtat ținute demne de finala săptămânii, în ediția de Splash Vedete la apă sezonul 5 difuzată pe 14 august.

Vedetele care au executat cele mai bune sărituri în primele ediții de Splash! Vedete la apă au ajuns în finala săptămânii. Astfel, în cea de-a patra ediție prezentatorii și jurații au purtat ținute de gală, demne de o finlă a săptămânii.

Ramona Olaru, Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu au întors toate privirile cu ținutele lor spectaculoase.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute spectaculoase

Ramona Olaru a fost „lebăda neagră” în prima finală a săptămânii, la Splash! Vedete la apă 2022

Ramona Olaru a optat pentru o rochie scurtă care i-a pus picioarele superbe în evidență, dar și silueta de invidiat. În prima finală a săptămânii, prezentatoarea a purtat o rochie neagră, scurtă, cu volane în zona umerilor. De asemenea, Ramona a avut în partea de sus a ținutei pene negre care l-au determinat pe Cosmin Natanticu să o numească „Lebăda neagră”. Ramona Olaru a avut un decolteu în V și părul prins ca într-o fundiță.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 2 din 12 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au avut ținute strălucitoare

Iulia Albu, ținută inedită în prima finală a săptămânii, la Splash! Vedete la apă 2022

Iulia Albu a fost rugată de Răzvan Fodor să-și prezinte inedita ținută din prima finală a săptămânii de la Splash! Vedete la apă 2022. Jurata a purtat o rochie lungă care avea atașată în partea din față o decorațiune sub formă de sirenă: „Este o decorațiune care se atârna pe anumite instituții, este cumpărată dintr-un magazin de antichități”. Iulia Albu i-a impresionat pe colegii de la masa juriului cu ținuta pe care a gândit-o pentru prima finală a săptămânii.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Monica Bărlădeanu, ținută elegantă în prima finală a săptămânii de la Spash! Vedete la apă 2022

Monica Bîrlădeanu a purtat o rochie lungă, de un auriu închis, cu volane în partea de jos și un bolero în partea de sus. Rochia frumoasei pezentatoare a avut un decolteu adânc. Monica Bîrlădeanu a purtat un colier asorat și bucle lejere în prima finală a săptămânii din sezonul 5 de Splash! Vedete la apă.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica la Splash! Vedete la apă. Cea de-a treia ediţie, lider detaşat de aud... Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță și Nick Casciaro au sărit împreună de la 10 metri...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x