Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Gabriela Cristea și fetițele ei, apariție la TV.Ce i-au urat lui Tavi Clonda

Tavi Clonda a avut parte de o surpriză neașteptată din partea fetițelor sale și a soției sale, Gabriela Cristea. Iată cum s-a descurcat la săritură.

Tavi Clonda a avut parte de o surpriză neașteptată din partea fetițelor sale și a soției sale, Gabriela Cristea. Iată cum s-a descurcat la săritură.

Antena 1

Tavi Clonda nu s-a așteptat la o asemenea surpriză din partea fiicelor sale, dar și a partenerei sale de viață, Gabriela Cristea. Acestea au ținut să îi transmită mult succes și speră să se descurce foarte bine.

Tavi Clonda a fost surprins de fiicele sale și de Gabriela Cristea printr-un videoclip la Splash! Vedete la apă 2022. Ce i-au transmis

Tavi Clonda aproape că a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fetele pe televizorul la care fiecare vedetă a primit mesaje de la apropiați. Micuțele lui au făcut și o demonstrație de săritură la ele acasă, iar Tavi a glumit, spunând că ele ar trebuit punctate, nu el.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

„Sunt Tavi Clonda, sunt cântăreț. După ce am făcut copiii, am sărit de la 5 metri. Când i-am zis Gabrielei că mă duc la Splash mi-a zis du-te, eu nu mai merg. Du-te, fă bazine, am încercat să slăbesc porcul în ajun. Mă simt bine”, spune Tavi Clonda înainte de a sări.

„Nu mai știam cine antrenor, dacă e Bobo, dacă e Brigitte. Te iubim, Brigitte. Azi am avut o zi groaznică”, a glumit el despre Brigitte.

„Bună tati, ce faci? Ești la Splash? Bună, tati, ce mai faci? Haide, tati!”, a fost mesajul emoționant pe care fiicele sale alături de Gabriela Cristea i l-au transmis.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ramona Olaru, luată prin surprindere de gestul lui Cătălin Cazacu față de ea

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Doinița Oancea, apariție impecabilă în costum de baie. Cum a arăt... Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Florin Pastramă, la un pas de accident vestimentar. Ce a pățit...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x