Căutare Live

Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Iulia Albu a bifat o nouă apariție deosebită. Cum arată look-ul de sirenă

Iulia Albu a reușit să impresioneze pe toată lumea cu apariția ei. Jurata a avut o coafură excentrică, iar ceilalți jurați au avut câte ceva de spus despre scoica din părul ei.

Iulia Albu a reușit să impresioneze pe toată lumea cu apariția ei. Jurata a avut o coafură excentrică, iar ceilalți jurați au avut câte ceva de spus despre scoica din părul ei.

Iulia Albu știe cum să ia prin surprindere pe toată lumea cu aparițiile sale neașteptată. De această dată, cocul pe care l-a avut pe cap l-a făcut pe Cosmin Natanticu să-i spună câteva cuvinte ironice.

Iulia Albu, apariția neașteptată la Splash! Vedete la apă, 19 august 2022. Cum i-a arătat coafura și ce au spus ceilalți jurați

Iulia Albu a reușit să impresioneze de această dată prin ținută și accesoriile pe care le-a purtat. Dar piesa de rezistență a fost în zona capului, mai precis coafura ei. A ales să-și realizeze un coc în care a folosit și o scoică, iar acest lucru l-a amuzat pe Cosmin Natanticu.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Cine sunt câștigătorii serii. Ei merg în Finala săptămânii

„Eu nu am mai văzut scoică cu păr până acum”, spune juratul de la Splash! Vedete la apă 2022, Cosmin Natanticu despre coafura aleasă de Iulia Albu.

Desigur, gluma nu a supărat-o absolut deloc, ba chiar a amuzat-o. Cu toate acestea, jurata a arătat de minune la Splash! Vedete la apă 2022, în ediția din 19 august, ia raccesorizarea ținutei a fost una foarte bine gândită.

Prezentatorii emisiunii au ținut să o felicite pentru apariția în această ediție, iar ea le-a mulțumit tuturor. Aceasta a ținut la glumele lui Cosmin Natanticu și i-a dat și o replică care, din nou, a creat amuzament.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ramona Olaru, luată prin surprindere de gestul lui Cătălin Cazacu față de ea

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Premieră în show-ul Splash! Vedete la apă! Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu au obținut același punctaj și sunt în finală... Splash! Vedete la apă, episodul 6 din 19 august 2022. Cine e și cu ce se ocupă Fernando Polo Mambo. Legătura specială cu...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x