Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 8 din 21 august 2022. Adriana Trandafir și Maria Speranța au sărit împreună. Cum s-au descurcat

Maria Speranța a decis să sară alături de mama ei, Adriana Trandafir, iar jurații le-au felicitat pentru reușită. Iulia Albu a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa relației lor.

Splash! Vedete la apă, episodul 8 din 21 august 2022. Adriana Trandafir și Maria Speranța au sărit împreună. Cum s-au descurcat Galerie
Adriana Trandafir și Maria Speranța au sărit împreună. Cum s-au descurcat | Antena 1

Maria Speranța și Adriana Trandafir au făcut o săritură de zile mari de la 5 metri, iar jurații nu au putut trece cu vederea sincronizarea pe care au reușit să o execute. Nea Mărin și Iulia Albu au avut multe cuvinte frumoase de spus despre relația mamă-fiica a celor două concurente.

Maria Speranța și Adriana Trandafir au sărit de la 5 metri la Splash! Vedete la apă 2022. Cum s-au descurcat

Maria Speranța a fost foarte mândră că mama ei a avut curajul să mai sară încă o dată alături de ea și a felicitat-o. Tânăra a ținut să ăi spună că o iubește și că este mândră de ea.

„Bună seara, haideți lângă mine. V-am zis că ne vedem în finală, cum ești, Adriana?”, întreabă Răzvan Fodor. „Sunt un taur care zboară”, îi răspunde Adriana Trandafir.

„Sunt atât de mândră de mama, nu am fost niciodată așa. Sper că știe câtă încredere am și eu în ea și am încredere că dată viitoare o să putem urca și la 7”, îi spune Maria Speranța mamei sale.

„S-a văzut perfect, ați sărit atât de frumos”, spune Nea Mărin.

„Aveți o relație pe care și-ar dori-o fiecare mamă cu fiica ei și mă bucur că vedem asta la televizor, mă bucur că acest proiect face aceste lucruri minunate”, le laudă Iulia Albu.

„Singura greșeală e că sunteți perfecte. Mi-ați amintit de echipa tanc de la Asia Express”, le-a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 7 din 20 august 2022. Cine sunt câștigătorii episodului 7. Ei merg direct în Finala săptămânii

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 8 din 21 august 2022. Ținuta Iuliei Albu i-a intrigat pe toți. Natanticu i-a cântat o me... Splash! Vedete la apă, episodul 8 din 21 august 2022. Larisa de la Mireasa, o nouă săritură. Ea și Doinița l-au supărat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x