Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine a încurajat-o pe Alina Petre și ce cuvinte i-au fost adresate

Alina Petre. sora lui Mihai Petre nu doar că a impresionat prin frumusețe și prin săritură, ci și prin modul ei de a transmite emoții. Cei dragi i-u fost alături.

Colaj cu Alina Petre la Splash! Vedete la apă Galerie
Alina Petre a fost susținută de cei apropiați | Antena 1

Frumoasă și curajoasă, Alina Petre a avut parte de sprijinul celor apropiați, înainte de a sări de pe trambulină.

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Alina Petre a fost încurajată de iubitul ei cu vorbe doar de ei știute, tatuate pe mâini

Sora lui Mihai Petre a venit însoțită de iubitul său, care a încurajat-o de pe marginea bazinului, cu vorbe doar de ei știute.

Alina se află excat în locul care trebuie pentru că ei îi este frică de apă și nici nu știe să înoate, nu a făcut asta niciodată.

Este în afara zonei sale de confort. Îi țin pumnii și știe ea, echilibru. Avem noi o vorbă, ne-am și tatuat pe mâini. Știe ea ce vreau să zic, a spus Dragoș, iubitul Alinei Petre.

Citește și:Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor

De altfel, aceasta a mai fost încurajată și de Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, care i-au transmis gândurile bune printr-o înregistrare video.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Cine este Tiberiu Balica, bărbatul care a cucerit prin apariție și... Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge a sărit de la 5 metri pe ritmuri de manele. Ce show a făcut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x