Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Marian Drăgulescu, susținut de familie la prima ediție.Cum arată fratele acestuia

A început o nouă ediție din Splash! Vedete la apă. Încă de la debut se anunță un sezon incendiar. Marian Drăgulescu, sportivul cu zece medalii de aur la Europene, și-a adus familia să-l încurajeze în acest sezon.

Galerie
Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Sportivul român cu cele mai multe medalii de aur cucerite la Europene, Marian Drăgulescu, a acceptat provocarea Splash! Vedete la apă. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de familia sa.

Marian Drăgulescu a practicat gimnastica de performanță timp de 34 de ani și a reprezentat România la cele mai prestigioase competiții de profil. Acesta este antrenor la clubul sportiv Steaua și a deschis o academie de gimnastică.

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Marian Drăgulescu, susținut de familie la Splash! Vedete la apă. Puțini știu cum arată fratele marelui campion

„Am învățat să înot singur, la mare”, a mărturisit fostul sportiv. „Dar nu la modul profesionist.”

„O să-mi fie puțin greu de acomodat cu înălțimea”, a mai dezvăluit el.

Citește și: Giani Kiriță și Sonny Medini,distracție la Splash! Vedete la apă, în prima ediție a noului sezon,diseară, de la 20.30, la Antena 1

„Diferența dintre gimnastică și sărituri în apă ar fi, în primul și în primul, rând înălțimea”, a specificat Marian Drăgulescu. „Frica aceasta de înălțime e reală, am simțit-o și eu.”

„La primul antrenament a fost foarte greu”, a mărturisit sportivul. „Simțeam că mi se mută organele dintr-o parte în alta. (...) Aterizarea este într-adevăr o provocare.”

„De la antrenamet la antrenament încep să mă acomodez. (...) Am mai mult curaj și încredere în mine”, a mai spus el.

„Trebuie să-mi iau revanșa. Vreau să trec în următoarea etapă”, spune el hotărât.

Înainte de a face prima săritură, Marian Drăgulescu a primit câteva mesaje emoționante, de la micuții de la Academie, de la Marius Urzică, dar și de la fratele său.

Anamaria Ionescu i-a făcut o surpriză sportivului și l-a adus pe fratele marelui campion. George Drăgulescu a venit alături de soție să-și susțină fratele la cel mai curajos show.

„Nu știam de ce nu mi-a răspuns azi toată ziua”, glumește Marian Drăgulescu.

George are încredere deplină în fratele său.

„Mi-e teamă să nu aterizeze direct pe canapeaua aia de acolo, lângă colegi”, glumește fratele lui Marian Drăgulescu. „Dar în rest cred că o să se descurce perfect.”

Citește și: Marian Drăgulescu, extrem de emoționat înainte de săritura de la Splash! Vedete la apă, unde execută o mișcare dificilă

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Marian Drăgulescu a sărit de la 10 metri

Marian Drăgulescu a decis să sară de la 10 metri, în ciuda fricii de înălțime. Acesta s-a întâlnit cu Ramona Olaru pe platforma de 5 metri, însă a hotărât să-și învingă frica și să urce și mai sus.

„Din prima ediție, primul concurent sare de la 10. Și sunt mândră de tine”, îi spune Ramona înainte de săritură.

„Pot să mă răzgândesc?” întreabă el.

„Ești numărul 1”, îi strigă Giani Kiriță.

După o încălzire plină de emoții, Marian sare de la 10 metri în apa rece.

„Bravo, Marian. Ești cel mai tare”, îl întâmpină Anamaria Ionescu, după ce iese din apă.

„Noi aici facem o emisiune de divertisment. Adică, noi mai și glumim”, îi spune Răzvan Fodor. „Tu prea ai luat-o în serios!”

„Dacă m-a provocat Ramona puteam eu să refuz?” răspunde Marian Drăgulescu. „Am vrut s-o dau cu totul pe spate.”

„În ultimii ani nici un bărbat n-a reușit să mă surprindă cum m-a surprins el”, confirmă Ramona.

„Eu zic că a fost bine și sigur e doar începutul pentru el”, spune George Drăgulescu.

„A fost excepțional, nu bine”, spune Anamaria Ionescu.

„Da, dar noi ne-am obișnuit deja”, susține cumnata sportivului.

Citește și: Larisa Iordache, despre depășirea limitelor la Splash! Vedete la apă. Gimnasta, încurajată de Nadia Comăneci și Octavian Bellu

Jurizare Marian Drăgulescu, Splash! Vedete la apă, 1 august 2024

„M-aș bucura să avem mai mulți români să fie atât de determinați ca tine să facă sport”, spune nea Marin.

„Sunt momente când mă întreb despre ce este Splash. Acum că Marian Drăgulescu este aici are vreun sens pentru ceilalți să participe la această competiție?” spune Iulia Albu. „Oar erestul sezonului ce vom vedea? (...) Eu cred că tu, Marian, ai foarte multe de demonstrat aici.”

„Ai ridicat ștacheta foarte sus Marian”, spune și Cosmin Natanticu.

„Te felicit, Marian. (...) Un început în forță”, spune Clara Gherase, deși a menționat că a făcut o săritură ca la gimnastică, ținând brațele depărtate de corp, în timp ce la sărituri în apă trebuie să țină mâinile pe lângă corp. „O execuție bună. Bravo, te felicit. O săritură grea.”

„Tu până acum ești cel mai bun”, conchide Natanticu.

Astfel, Marian Drăgulescu a primit 10.0 de la nea Marin. Cosmin Natanticu, cu 10.00. Clara Gherase, cu 7.0. Iulia Albu a avut nota secretă.

Cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii sunt pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Citește și: Splash! Vedete la apă, cel mai curajos show al verii, revine la Antena 1, începând cu 1 august, de la 20.30

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: ,,Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: „Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile.”

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Ramona Olaru, apariție incendiară în prima ediție a noului sezon... Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Mesajul Mariei pentru Giani Kiriță. Iubita fotbalistului a venit să-l sus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x