Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august2024. Oana Ioniță, apariție seducătoare la Splash! Vedete la apă. Cum i-a vrăjit pe jurați

început o nouă ediție din Splash! Vedete la apă. Încă de la debut se anunță un sezon incendiar. ”Bebelușa” Oana Ioniță a adus grația în bazinul din Otopeni.

Galerie
Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Înainte de a-și pune costumul de baie, Oana Ioniță a îmbrăcat un alt costum care a atras toată atenția.

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Oana Ioniță, apariție seducătoare la Splash! Vedete la apă. Cum i-a vrăjit pe jurați ”bebelușa”

”Bebelușa” Oana Ioniță i-a cucerit pe cei din public și pe jurați cu un moment inedit de balet. Aceasta a îmbrăcat costumul cu tutu și a arătat că este la înălțime.

„Multă lume mă place din televiziune. Oamenii încă mă asociază cu bebelușa”, spune Oana. „Sunt la alt nivel, dar tot bebelușă rămân.”

„Am început să fac balet la 4 ani”, spune ea.

Citește și: Splash! Vedete la apă, cel mai curajos show al verii, revine la Antena 1, începând cu 1 august, de la 20.30

„Se face și plajă aici?” se interesează Oana la antrenamente.

„Am emoții pentru că toată lumea știe să facă diverse lucruri în aer”, mărturisește ea.

„Stilul se vede că-l are”, este de părere Sonny Medina.

„Face o săritură foarte grațioasă”, spune Bobo.

„Eu știam că apa doare dacă n-aterizezi bine în ea”, spune Marian Drăgulescu.

„Vreau să fiu bună”, spune ”bebelușa”.

Citește și: Marian Drăgulescu, extrem de emoționat înainte de săritura de la Splash! Vedete la apă, unde execută o mișcare dificilă

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Oana Ioniță a sărit de la 3 metri

Ramona Olaru a întâmpinat-o pe Oana Ioniță pe platforma de la 3 metri.

„Sunt plină de vânătăi pe picioare”, îi spune ”bebelușa”. „Sunt obișnuită pe uscat.”

Copiii de la Dance Planet Academy o susțin de departe pe Oana și i-au transmis energie pozitivă. La fel și Catrinel Sandu.

Alături de Anamaria Ionescu stau mama Oanei și fiica ”bebelușei”.

„Am ajuns la 75 de ani ca s-o văd și p-asta”, spune mama ”bebelușei”.

„Suntem trei generații aici”, spune Oana.

Citește și: Giani Kiriță și Sonny Medini,distracție la Splash! Vedete la apă, în prima ediție a noului sezon,diseară, de la 20.30, la Antena 1

Jurizare Oana Ioniță, Splash! Vedete la apă, 1 august 2024

„N-am dormit de săptămâni întregi”, a mărturisit Oana, după săritură. „Îmi este foarte frică de înălțime.”

„La învârtite, pentru că noi împreună am dansat foarte mult”, spune nea Marin. „Felicitări!”

„Juriul e corupt”, susține Giani Kiriță.

„Mă bucur foarte tare că nu ți-ai schimbat săritura”, spune Iulia Albu.

„Te felicit pentru meseria frumoasă pe care o practici”, spune Clara Gherase. „După ce te-ai desprins din platformă ți-ai pierdut puțin echilibrul.”

„Eu cu Oana am dansat mult mai mult”, spune Natanticu. „De când am văzut cum joacă Dinamo m-am dus la balet.”

„Pentru că și-a învins frica și-a sărit frumos”, explică nea Marin nota acordată Oanei.

Astfel, Oana Ioniță a primit 9.00 de la nea Marin. Cosmin Natanticu, cu 9.00. Clara Gherase, cu 4.50. Iulia Albu a avut nota secretă.

Cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii sunt pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Citește și: Larisa Iordache, despre depășirea limitelor la Splash! Vedete la apă. Gimnasta, încurajată de Nadia Comăneci și Octavian Bellu

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: ,,Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: „Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile.”

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Ce notă a obținut Larisa Iordache, după ce însăși Nadia Comăneci a încura... Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Cine a câștigat în prima seară de concurs: „Felicitări, ești foarte tare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x