Antena Căutare

Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Ilona Brezoianu a executat un salt unic în istoria show-ului. Cum arată părinții ei

Ilona Brezoianu și-a chemat antrenorii pe platformă și a executat un salt unic în istoria show-ului. Când toți credeau că s-a încheiat, actrița a urcat din nou la trei metri. Iată momentul la care nimeni nu se aștepta!

Galerie
Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Ilona Brezoianu a executat un salt unic în istoria show-ului. Cum arată părinții ei | Antena 1

Înainte de săritura în bazinul Splash! Vedete la apă, Ilona Brezoianu a fost susținută de pe margine de părinți și soț, alături de nepot, dar și de Capet, cel mai bun prieten. Fanii, dar și publicul din sală au fost cu adevărat surprinși să îl vadă pe tatăl participantei de la Neatza. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei înainte de „săritura periculoasă”!

Citește și: Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Cine a câștigat în a doua seară de concurs: „Felicitări!”

Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Ilona Brezoianu, susținută de soț și părinți înainte de cele două sărituri

„Vreau să fac două sărituri. Nea Marin, scoate zecele, că vine și a doua săritură! Prima o fac așa la mișto, să zici că n-ai mai văzut niciodată în viața ta. E ceva ce nu ai mai văzut, crede-mă! E o săritură luată de la olimpiada de anul ăsta care urmează să fie”, i-a ”avertizat” Ilona Brezoianu pe toți, în stilul caracteristic.

După câteva cuvinte de încurajare din partea matinalului Răzvan Simion, a apărut pe video și mama Ilonei Brezoianu, care i-a transmis o urare specială.

„Dragul meu, Ilonaș, eu mă mândresc cu tine și știu că în tot ceea ce faci pui multă pasiune, muncă și determinare. Eu te susțin din toată inima și îți doresc succes. Te iubesc!”, i-a transmis, cu multă căldură și emoție în glas, cea care i-a dat viață, înainte de săritura de la Splash! Vedete la apă!

După ce și-a făcut o cruce, Ilona Brezoianu s-a așezat pe platforma de trei metri, moment în care și-au făcut apariția și antrenorii. Aceștia au luat-o de brațe și i-au dat drumu în apă.

„Nu pot să cred! Cea mai tare săritură!”, a spus juriul, care s-a ridicat în picioare.

„Le punctezi pe amândouă! Că sunt la pachet”, a strigat actrița.

Pe urmă, Ilona Brezoianu a urcat din nou la trei metri, pentru a executa a doua săritură la Splash! așa cum a promis. Deși alături tot de antrenori, actrița a sărit de una singură de această dată. În apă, ea a făcut pluta, toți fiind uluiți de ”talentul” ei de a rămâne la suprafață.

„Nimeni nu poate să facă ce face Ilona!”, a spus nea Marin.

„Așa te naști! Nu poți să dezvolți ceea ce are ea!”, au spus, la antrenamente, cei care s-au ocupat de Ilona Brezoianu.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Splash! Vedete la apă, sezon 6, 2 august 2024. Maria Speranța, încurajată de părinți. Ce i-a promis Cosmin Natanticu

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: „Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu, pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii, a mărturisit: „Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanților, alături de ceilalți colegi ai mei. Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulți oameni dispuși să-și testeze limitele și să ajungă să sară de la zece metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra și de a-și învinge fricile.”

Curajoșii care au spus <<Da>> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de trei, cinci, șapte şi zece metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Diana Stejereanu, așa cum nu a mai fost văzută! De ce se teme de apă... Splash! Vedete la apă sezon 6, 9 august 2024. Schimbare neașteptată de regulament chiar înainte de finala serii! Cine a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x