Antena Căutare

Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 6. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Dorian Popa, fost concurent al emisiunii "Te Cunosc de Undeva!", se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Show-ul e realizat de el în exclusivitate pentru a1.ro.

dorian popa te cunosc de undeva after party Galerie
Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 6 | antena 1

Dorian Popa este surpriza sezonului 16 al emisiunii Te cunosc de undeva!. Acesta este pregătit de orice și oferă cele mai savuroase momente din culisele show-ului, unde concurenții sunt pregătiți pentru cele mai incendiare întrebări din partea artistului.

Cântărețul oferă publicului un episod exclusiv online pe a1.ro în fiecare săptămână, iar de data aceasta vine cu episodul 6 „Te cunosc de undeva! After party”.

Dorian Popa, întâlnire cu Ștefan Bănică în culise

Primii concurenți intervievați au fost Liviu și Andrei, care repetau pe scenă piesa Ani de Liceu, iar Dorian nu s-a putut abține să nu cânte cu ei.

Liviu, care încă avea unghiile date cu ojă după interpretarea ultimului său personaj, spunea că îi place acest nou stil.

Citește și: Dorian Popa a sfidat vremea de afară și s-a lăsat fotografiat la bustul gol. Imaginea care a atras toate privirile fanelor

“Mi-a plăcut foarte mult când am fost Andreea Bălan și mi le fac în continuare. (…) O să mă apuc să fac și rock”, a adăugat Liviu.

La machiaj, Dorian s-a întâlnit cu Pepe, care își intrase deja în rolul său, Motanul Dănilă. Pentru că acolo s-a întâlnit și cu Liviu Vârciu, acesta s-a supărat văzând că I se iau două interviuri în același timp.

“Suntem atât de ofertanți încât reporterii își iau interviuri între ei”, a adăugat artistul.

Vizibil emoționată din cauza piesei sensibile pe care o avea de interpretat, Mirela a mărturisit:

“Am repetat un moment care pe mine mă emoționează tot timpul”.

Adriana și Romică, extrem de energici și pregătiți pentru momentul lor, au spus ce știu că au de făcut.

“Să fiu bună, să fiu peste Mary Poppins. Împreună cu Romică să facem un cuplu frumos”, a declarat Adriana Trandafir.

Citește și: Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri emoționante despre o perioadă „groaznică”. Cum a fost pe cale să-și piardă copiii la divorț

Radu Ștefan Bănică, care se afla la machiaj, a spus că nu se așteaptă la 5 de la jurați, ci poate la 5 primit de la colegii lui.

Emilia Popescu, surprinsă și ea la machiaj, a mărturisit că e o provocare, dar nu își face griji.

În cabina cu costume, Raluka, transformată în John Travolta și Andrei, îmnrăcat în Oana Sârbu, își căutau curele. Dorian l-a comparat pe Andrei cu un personaj din filmul 300.

Dorian Popa, gazda show-ului digital Te Cunosc de Undeva! After Party

Dorian Popa oferă publicului surprize de proporții mari alături de vedetele show-ului. Artistul este pus pe glume şi pe cele mai haioase provocări, iar distracția este în toi în culisele emisiunii. Cine se bucură de imaginile surprinse de el? Publicul www.a1.ro!

"After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe TV sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor", a povestit Dorian.

"Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti", a mai mărturisit vedeta.

Hai sa (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x